- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Daha 10 no da lazım.Bunlar çok korkutuyor beni umarım 40 yaşındaki adamın geçen sene ekstranin ekstrasi performansı bu sene de göstereceğine inanip orayı boslamazlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen seneye benzemeye başladı olayHaluk Yürekli: "Bugün itibarıyla 8 numara konusunda taraftarın sabırlı olmasını tavsiye ederim."
Hangi oyuncularHaluk Yürekli: "Bu oyuncuların bugünden yarına olma ihtimalini ben görmüyorum bu oyuncuların kampa yetişmesi mümkün değil."
3-5-2 oynayacak mourinhonun sisteminde kaptırdığı sacmasapan topları gorecez bence debakıp görücez enteresan bi adam.
Normalde benim için hatta EPL dönemi içinde Zaha>Maximin ama burası Türkiye hızlı oyuncular iş yapıyor bakıcaz
Hojbjerg, Mctominay vsHangi oyuncular
Hiç bişey geçen sene olmayacak diyip 1 hafta sonra bunu demeye başladılar.Gökhan Dinç: "Galatasaray'ın alacağı 8 numara kampa gitse de gitmese de olur."
Hocam kiralık alınca maaşı Araplar mı karşılıyor. Yahu 12 milyon az para mı ya. Bunun nlaı şu Ali Cabbar gidebileceği her oyuncuya gitti uçuk kaçık. Kimse gelmek istemiyor Türkiye ye. Arabistanda da buraya gelmek isteyen birini buldu maaşı falan umurunda değil. Başka açıklaması yok.kiralık alıcaklar
Bunda da kendisi geriden geldi Rodop ve Kutlu'dan Kutlu 5 milyon bonservis+ 750 bin bonus dediğinde kendisi 4'ten yukarı çıkmayacak GS diyordu. Bu gün Kutlu ödeme planının görüşüldüğünü söyledi Alanya nakit biz 2 yıla yayılan taksitli istiyormuşuz. Oğuz Aydın ve Doue'de bu hafta ciddi gelişmeler olacak belli ki. Umarım olumlu olur.Haluk Yürekli: "Oğuz Aydın'ı Galatasaray kampa götürmek istiyor Alanyaspor'a 5 m euro net bonus, oyuncu filan yok son teklifimiz bu denilmiş olumlu ya da olumsuz hızlı şekilde dönüş yapın denilmiş cevap verilmezse masadan kalkılıyor."
%50 maaş bölüşeceklermiş 6 ödeyeceklerHocam kiralık alınca maaşı Araplar mı karşılıyor. Yahu 12 milyon az para mı ya. Bunun nlaı şu Ali Cabbar gidebileceği her oyuncuya gitti uçuk kaçık. Kimse gelmek istemiyor Türkiye ye. Arabistanda da buraya gelmek isteyen birini buldu maaşı falan umurunda değil. Başka açıklaması yok.
Sabitzer rabiot ugrastiklariHaluk Yürekli: "8 numara transferinin uzaması ne kadar iyi bir oyuncuyla uğraşıldığını gösteriyor gidip oraya anında 3-5 m euro bir oyuncu çekebilirsin."