- 26 Ocak 2021
- 41.072
- 40.330
- 3.078
Arabistan mitrovici bitirmiş. Euro da gorduk Bu maximini de yemiş olabilir arap temposunu yemişse bir çacık oynamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anguisa küçüklüğünde bir Türk turist'den Galatasaray forması hediye almış. O günden beri koyu Cimbomlu. Bir gün Galatasaray'da oynamak en büyük hayali.Anguissa müthiş bir herif de Napoli devamlı 90 dk oynattığı herifi niye satıyor ?
Monaco ile yarisiyoruzCamara gibi genç bir adamı şimdi alabiliyorsan başkası için Eylül’ü falan beklemeye gerek yok
Sanchez uzaklaşıyor bizden
Maximini araplar boklamış diye ben cekimserim.texeira gelmeden önce ne istatistikleri vardı,herif geldi bitikti artikArabistan mitrovici bitirmiş. Euro da gorduk Bu maximini de yemiş olabilir arap temposunu yemişse bir çacık oynamaz
Sanchez uzaklaşıyor bizden
İyi de aga niye açıklamıyorlar o zaman kaç tane adamın adı çıktı. koç toplu imza töreni mi düşünüyor.Bunların muhabiri kimi yazdıysa geliyor. Diğerlerine kulak asmıyorlar zaten. Daha ben tutturamadığı transfer görmedim
bunların sakındıkları isim o değil bence ama hojberg içinde ağustos sonuna kadar beklersin gibi geliyor menajeri yüzünden.Herkesi tatmin edecek minimum adam Hojberg şu an, alabilirler mi alamazlar.
1 yıldır söylüyorum orta saha konusu çok çok zor, Arabistan ciddi sayıda kalite orta sahayı çekti ve o piyasa 15 m eurodan başlıyor.
Yine kesin olmayacak bie sey icin beklemeye koyulmusuz hayır belki katilamayacaz yani :d bende birgun ferrari bekliyorum kendim için8 numara için Şampiyonlar ligi gruplarına kalmayı bekliyoruz gibi gözüküyor iyimser olarak Eylül başına anca yetiştiririz.