Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arabistan mitrovici bitirmiş. Euro da gorduk Bu maximini de yemiş olabilir arap temposunu yemişse bir çacık oynamaz

Camara gibi genç bir adamı şimdi alabiliyorsan başkası için Eylül’ü falan beklemeye gerek yok

As kadroya alti üstü 3 transfer lazim. Sag bek. 8 numara ve 10 numara

Zor bela Doue‘yi bitirirler, diger mevkilere de Ndombele tarzi hic bir ise yaramayan son dakika transferi olur.

Erden olmadan hic bir boku basaramayacaklar beceriksiz herifler.

Ndombele boştaydı bari alıp 2 kamp yedirip tekrar deneseydik.

1720473821402.webp

Fiziksel anlamda bitmeyen tek adam drogbaydi,araplari ve çini görene bi hal oluyo

Herkesi tatmin edecek minimum adam Hojberg şu an, alabilirler mi alamazlar.

1 yıldır söylüyorum orta saha konusu çok çok zor, Arabistan ciddi sayıda kalite orta sahayı çekti ve o piyasa 15 m eurodan başlıyor.
bunların sakındıkları isim o değil bence ama hojberg içinde ağustos sonuna kadar beklersin gibi geliyor menajeri yüzünden.

ya da bi halt yok - sahte gündemle birileri ile sıkı pazarlıktayız havası veriyorlar. onada inanırım şu an.

8 numara için Şampiyonlar ligi gruplarına kalmayı bekliyoruz gibi gözüküyor iyimser olarak Eylül başına anca yetiştiririz.
Yine kesin olmayacak bie sey icin beklemeye koyulmusuz hayır belki katilamayacaz yani :d bende birgun ferrari bekliyorum kendim için :asd:

Arabistan ligi görmüş adamdan bir daha kolay kolay hayır gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt