- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Alsınlar bi halt olmaz,araplar bile boklamışMaximin aldılar büyük ihtimal. Merihlede isimleri geçiyor ne yapacaklar bilmiyorum ama.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alsınlar bi halt olmaz,araplar bile boklamışMaximin aldılar büyük ihtimal. Merihlede isimleri geçiyor ne yapacaklar bilmiyorum ama.
EvetKerem
Mi??
Sıcak çok sıcak, sıcak dahada sıcak olacak.
Resmi teklif olmadığı sürece bir anlamı yokResmi teklif yoktur ama menajeri sözlü teklif getiriyordur belki
bakıp görücez enteresan bi adam.Alsınlar bi halt olmaz,araplar bile boklamış
Maaşının yanında bonservisiyle almaya çalışıyorlar 20 m euro civarı beklenti var 15 m euro civarında alabilirler.Yahu arkadaş bizim adımız San Maxımın gibi bir oyuncuyla anılsa herkes olmaz öyle şey 12 milyonluk maaşı nasıl karşılayacağız, çok pahalı, İcardi den fazla vs vs yazar dururdu. Fenerle adı geçince kimse buraya takılmıyor. Bu adamın 12 milyon maaşı var yaw şaka değil 2 - 3 - 5 değil yani. Ki daha takımıyla da anlaşılmamış. Belki Arap takımı da isteyecek bonservis. Nasıl bu oyuncuların ismi rahat rahat geçiyor anlamıyorum gerçekten...
kiralık alıcaklarYahu arkadaş bizim adımız San Maxımın gibi bir oyuncuyla anılsa herkes olmaz öyle şey 12 milyonluk maaşı nasıl karşılayacağız, çok pahalı, İcardi den fazla vs vs yazar dururdu. Fenerle adı geçince kimse buraya takılmıyor. Bu adamın 12 milyon maaşı var yaw şaka değil 2 - 3 - 5 değil yani. Ki daha takımıyla da anlaşılmamış. Belki Arap takımı da isteyecek bonservis. Nasıl bu oyuncuların ismi rahat rahat geçiyor anlamıyorum gerçekten...
Alırlar mecbur çünkü başka oyuncu kalmadı ya bu ya Onuachu olacak sanırım. Beto'ya falan gittiler red yediler hep. 20 milyon bonservis 5-6 maaş alacakmış Neysri.Alırlar onu
Boey hariç almadan vermedik sanırımbence kerem kesin gitti ama şimdi süreci durdurdular oğuz için fiyat arttırmasınlar diye