Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan daha adını kimsenin bilmediği, kimsenin bu nasıl oyuncu diye farkına varmadığı hataylı noname eleman 7 milyona gitmiş.
Son 1 aydır ve özellikle hollanda maçından beri avrupada konuşulan isimlerin başında gelen barışa bu ligin değeri belli 25e verirdim.

Ulan mal gibi 20 ye verirdim denildiği için bu yıla kadar satış yapamamışsın zaten. 6 ay önceki örnek de belli demek ki 35e adam satılabiliyormuş hala yok ligin ederi diye mal mal konuşuyorlar.
2011de ardayı 13 milyona sattık.
Almanların yıldızı mesutun 18e madride gittiği yıllar.
Üst seviye transferler 26 milyon euro falan başladığı yıllar. Bugün ajaxtan suarez gibi bir adamı 100 milyona alırsın ardayı o paranın yarısına verdik işte.

Üzerimizdeki mallık baki olduktan sonra bu ligde kimse o etmez demeye devam.
Savaşın ortasındaki ukrayna zaten futbolun beşiği. Ukrayna premier ligi diye bir ulusal lig gerçeği var ki 70 milyona adam alıyorlar.

İyi de aga niye açıklamıyorlar o zaman kaç tane adamın adı çıktı. koç toplu imza töreni mi düşünüyor. 😂
Yav yağız da çok yanıldı da kimse onemsemiyor,dediğin gibi su an fb ile adı anılan 50 tane sol kanat var.terrier,texeira maximin falan filan

sol bek 8 ve 10 istiyorduk geçen sene ve başka transfere gerek yok diyorduk icard ve rashica da kalınca

1 yıl geçti aradan hemen hemen aynı şeyi söylüyoruz

bu arada da hiç transfer yapılmamış olsa para filan harcanmadı deriz ama durum öyle de değil

bir takım 14 aydır aynı mevkilere nasıl transfer yapamaz

2015/2016 transfer döneminden kötüsü gelmez diyordum da bu ne yaw.

Herkesi tatmin edecek minimum adam Hojberg şu an, alabilirler mi alamazlar.

1 yıldır söylüyorum orta saha konusu çok çok zor, Arabistan ciddi sayıda kalite orta sahayı çekti ve o piyasa 15 m eurodan başlıyor.
Bizim için Hojbjerg minimum gibi gözüküyor ama fener için direk ana hedefmiş muhtemelen Nelsson faktörüyle belki avantaj bizde olur ama umarım iş o noktalara gelmez yine rekabet üzerinden oyuncu maaş + kontrat süresi + birçok konuda kendi çıkarını sağlamaya çalışabilir bu da yine kulübe zarar verme noktasına gelir.

bunların sakındıkları isim o değil bence ama hojberg içinde ağustos sonuna kadar beklersin gibi geliyor menajeri yüzünden.

ya da bi halt yok - sahte gündemle birileri ile sıkı pazarlıktayız havası veriyorlar. onada inanırım şu an.
Gizli isim olayı falan yalan ya.

Geçen sene istediğimiz adam Amrabattı mesela çok da gizli tutuldu, United almasa biz alıyorduk.

Bu sene olabilecek adamlar Höjberg, Mctominay ve Rabiot, herhangi birini alabilme ihtimalleri %25i geçmez. Erden Timur olsa %35-40 falan olurdu max yani kolay adam değiller belki Rabiot’u ekstra eforla ikna ederdi Icardi Wanda mevzusu gibi.

Kabul etmeyeceklermiş bu rakamı. 70 istiyorlar, muhtemelen kafalarında 70e çakalım 20ye sanchez çekelim var. Bizimkiler 20 poundu görsün anında satar
Burda sampiyonluga oynarken ve cl varken her sene kume dusmekten son anda kurtulan bir takıma gidecegini sanmam patronun

kim ulan etkileşim için bile ismi sızdırmadıkları adam - kimi kovalıozda "aman isim verme sakın bak aman ha" modunda bunlar...
Benim bu Çağlar- Kutlu yayınından anladığım orta sahada görüşülen bir oyuncunun Manu Kone olma olasılığı çok yüksek.

Bu sene şampiyonlar ligine girersek o seviyede bolca Barış Alper performansı izledikten sonra , gerçek değerini herkes daha iyi anlayacak.

Kampa yetişmez ama kamp bitene kadar gelebilir herhalde...lan 21 temmuzda yetisir ya ortsaha,eminim ben

Bizim için Hojbjerg minimum gibi gözüküyor ama fener için direk ana hedefmiş muhtemelen Nelsson faktörüyle belki avantaj bizde olur ama umarım iş o noktalara gelmez yine rekabet üzerinden oyuncu maaş + kontrat süresi + birçok konuda kendi çıkarını sağlamaya çalışabilir bu da yine kulübe zarar verme noktasına gelir.
Fenerin orta saha üçüncü önceliği, zaten geniş bir rotasyonları var orada.

Sol kanat ve santrafor bitmeden orta sahaya harcamazlar bütçeyi.

Transfer işi bu kadar zor olmamalı Icardi, Mertens, Torreira, Sanchez tonla CV'ye sahip takımız ve Türk futbolunun yükselişine az çok Euro 2024'de gördük.

Bu oyuncular olmasa Icardi'yi ilk kez alıyor olsak derdik ki Eylül'e kadar beklenilsin zaten adam bizi o zamana kadar bekletti.

Maximin Fbli olursa ağlayarak hayran hayran izlemek durumunda kalırız muhtemelen

Vakayeme'nin yaptığı etkinin üç katını yaparak 10 yıllık hasreti noktalandıracak nitelikte bir sporcu

Galatasaray dunyaca unlu biriyle gorusuyor.
Dursun transferleri kampa yetistirin talimati verdi.

haberleri servis edildi mi?

Bu yönetim transfer kabiliyetinin %80’ini Erden Timur gidince kaybetti.
Evet o yüzden şu an transfer oldukça zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt