Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray dunyaca unlu biriyle gorusuyor.
Dursun transferleri kampa yetistirin talimati verdi.

haberleri servis edildi mi?
Gökhan Dinç: "Galatasaray'ın yapacağı 8 numara transferi gizli yürütülüyor. Bu isim herkesi mutlu edecek. Taraftarlar çok mutlu olacak ve sabırlı olunması gerekiyor. Kampa yetişmesine dahi gerek yok."

biraz kararlı olmak lazım

galatasaray bir süredir elinden oyuncusu kolayca alınıp gidilecek bir kulüp imajı veriyor transfer piyasasında

boey transferi öğrendiğimiz kadarıyla erden timur sayesinde istisna oldu

ben galatasarayın ekonomik olarak çok daha kötü zamanlarını hatırlıyorum ve şu an o kadar da sıkıntıda olmadığımızı düşünüyorum

bu nedenle kerem de barış da sanchez de tutulmalı çok astronomik bir rakam olmadıkça

şu tarih itibariyle galatasarayın sportif planları maddi beklentilerin önünden gitmeli

Ya aslında alternatif yerli bir sağ bek bulup dönem sonuna kadar AWB fırsatını beklemek saçma gelmiyor. Dedic de kağıt üstünde baya iyi duruyor. Doue de iyi bir herif ama açgözlülük mü yapsak diye düşündürüyor

Gökhan Dinç: "Galatasaray'ın yapacağı 8 numara transferi gizli yürütülüyor. Bu isim herkesi mutlu edecek. Taraftarlar çok mutlu olacak ve sabırlı olunması gerekiyor. Kampa yetişmesine dahi gerek yok."
“Hatta alınmasına bile gerek yok, o kadar iyi oyuncu ki düşünce gücüyle başka takımda olsa bile buraya katkısını verir”

Arif OS Listesi:

Bentancur
Rabiot
Anguissa
Hojberg
McTominay
Fofana
Kovacic
R. de Paul
S. Amrabat
Mathias Jensen

Kovacic aslında güzel bir hamle olur.

Lucas - Kovacic

Hem defansif hem ofansif açıdan çok güzel olur.

Bizde 3-5'in lafını yapıyoruz bu yönetim ruhumuzu fakirleştirdi 15 m euro oyuncu alsak herhalde uzaylı görmüşe döneceğiz. :asd:
50 m euro harcamaları doğru bir şey değilki, sürdürülemez bir olay, adam kendi sponsor oluyor her şeye.

Bizimkiler doğru yönetse bütçeyi 50 m euro rahatça harcanabilir. Mesele para değil. Mctominay tek başına 50 m euroya maloluyor mesele bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt