Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Terrier de eskisi gibi değil ki. Çaprazdan sonra geriye gittiTerrier yerine bunu almaları iyi oldu en azından ellerinden patlama ihtimali baya yüksek olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terrier de eskisi gibi değil ki. Çaprazdan sonra geriye gittiTerrier yerine bunu almaları iyi oldu en azından ellerinden patlama ihtimali baya yüksek olacak.
Harbi Baris geldigi zaman kendini bu kadar gelstirecegini hic sanmazdim, adam bildigin terminatör oldu sahada inanilmaz bir canavar gibi ezip geciyor rakibiniHayır gayet yetenekli adamdı işlemeyedin elindeki elması 2 sene önce bayda çöptü o zaman şimdi 25 e satsak söversin![]()
Pardon hatta morutan çaprazı değil aşil tendonunu koprmıştı değil mi? @Sergen ZerenMorutan çöp değil ya iyi oyuncu, çaprazı koprmasaydı artık bu sene kıpırdanma bekliyordum ben
Oynar abi ama o kadar yıllık verirlermi muammamertens'in yerinde oynar mı Firmino çocuklar
Senelik 7 m euro maaş alacakmış.Bunlar Maximin'i bonservisiyle alıyorlarmış 15-20 m euro aralığında bir rakam ödeyeceklermiş.
lauriente konusunda ifb daha öndeymiş
Senelik 7 m euro maaş alacakmış.
Arda dogru durust oynamadan gitti. Normal.Haluk Yürekli: "Arda Güler bile o rakamları göremeden gitti 25-30 m euro ülkemiz açısından çok yüksek rakamlar."
Bunca harcamaya yine şampiyon olamazlarsa yalnız 100 yıllık taşşak malzemesi çıkarFenerbahçe Hojbjerg için Tottenham'a 12 m euro teklif etmiş eğer Avrupa işi olmazsa direk almak istiyorlarmış şu an Mourinho'nun verdiği listenin en başındaymış.