Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar tonca yabanci oyuncuya teklif götürüyor.

Yabanci oyuncu sayisi 15e falan mi cikacak?

Al Ahli’den 10.5 ml € kazanan Maximin, maaşın 7 ml € düşürülmesini kabul etti. Fenerbahçe, maaşın 4.5 ml € kısmını karşılayacak. Kalan 2.5 ml € Al Ahli ödeyecek.

Satın alma opsiyonu 15 ml €. Bu bedelin 5 ml Maximin, geri kalanı ise Ahli’nin kasasına gidecek.

(@OffOMR)

lauriente ya da maximin çekecekler gibi

bizim zaha’ya sebepsiz çok güveniyorum bu sene

Lauriente çok tehlikeli bir kanat oyuncusu bizim ligde de çok iş yapar almalarını istemem şahsen

bu fenerin transfer komitesindeki adamlar iş bitirici. saint maximin almışlar galiba kimle isimleri çıktıysa alıyorlar bide bi muhabirleri var kimi yazdıysa geliyor

bizim her muhabirden bi ses çıkıyor. Transferdede adımız kimle geçtiyse eziyet haftalar sürüyor.

Yabancı sportif direktörümüz olsa keşke
O muhabirleri daha anlasma yok dedi.

Al Ahli’den 10.5 ml € kazanan Maximin, maaşın 7 ml € düşürülmesini kabul etti. Fenerbahçe, maaşın 4.5 ml € kısmını karşılayacak. Kalan 2.5 ml € Al Ahli ödeyecek.

Satın alma opsiyonu 15 ml €. Bu bedelin 5 ml Maximin, geri kalanı ise Ahli’nin kasasına gidecek.

(@OffOMR)

bizim zaha’ya sebepsiz çok güveniyorum bu sene
Ah ahlinin sahibi fanatik fenerli herhal.

Fb sol kanat için çok saldırıyor.terrier yaş,texeira veya laurente çok olasi

(@OffOMR)

bizim zaha’ya sebepsiz çok güveniyorum bu
Ben güvenemiyorum

26 Mayıs 2024 - 24. şampiyonluk
9 Temmuz 2024 - Halen sağ bek yok.

bu servet basimiza bela olacak transferden daha onemli bizim yonetim gene uyuyor adam ali kocun sag kolu gibi birsey bu adam sectirilmemeli her yerde pompa haber yaptiriliyor

bu servet basimiza bela olacak transferden daha onemli bizim yonetim gene uyuyor adam ali kocun sag kolu gibi birsey bu adam sectirilmemeli her yerde pompa haber yaptiriliyor

Servet Yardımcıdan 14 yabancı garantisi almışlar ona göre planlama yapıyorlarmış. Eğer bunu engellemezsek seçilirse başımız çok fazla ağrıyacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt