Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış kazmanin tekiydi taraftara kalsa,sabir

bu cocuk senelerdir GS altyapısında, orasında burasında oynadı çok daha iyi imkanlara sahipti
barış, yunus kadar şanslı değildi belki de o yüzden zaten çok daha çalışkan, azimli, o yüzden bu seviyelere çıkabildi
yunus hep aynı çizgide, dün neyse bugün de öyle, yarın da öyle olacak, maalesef

Al Ahli’den 10.5 ml € kazanan Maximin, maaşın 7 ml € düşürülmesini kabul etti. Fenerbahçe, maaşın 4.5 ml € kısmını karşılayacak. Kalan 2.5 ml € Al Ahli ödeyecek.

Satın alma opsiyonu 15 ml €. Bu bedelin 5 ml Maximin, geri kalanı ise Ahli’nin kasasına gidecek.

(@OffOMR)

lauriente ya da maximin çekecekler gibi

bizim zaha’ya sebepsiz çok güveniyorum bu sene
Zaha bu sezon prime açıp ligin içinden geçecek lafımın arkasındayım

bu cocuk senelerdir GS altyapısında, orasında burasında oynadı çok daha iyi imkanlara sahipti
barış, yunus kadar şanslı değildi belki de o yüzden zaten çok daha çalışkan, azimli, o yüzden bu seviyelere çıkabildi
yunus hep aynı çizgide, dün neyse bugün de öyle, yarın da öyle olacak, maalesef
Malesef yaniltacak bu sefer🙂

Ligde şu an mevcut yerlilere sahip takımlar kağıt üstünde bakınca biz baya güçlü gözüküyoruz ardından fener geliyor ama Trabzonspor yine fena değil ama beşiktaş'ın durumu çok kötü.

Günay
Ali Turap - Kaan - Abdülkerim - Kazımcan
Berkan - Demirbay
Barış - Yunus - Oğuz(?)
Halil

Uğurcan
Serkan - Baniya - Hüseyin - Eren
Umut - Ozan
??? - Enis - Cihan
Umut Bozok

Mert
Onur - Necip - Tayyip - Emrecan
Ege - Kartal
Tayfur - Salih - Semih
???

İrfancan
Mert - Çağlar - Emir - Ferdi
İsmail - Mert Hakan
Emre Mor - İrfan Can - Cengiz
Serdar

Çok başka oynayacak ve cidden kendini sahaya vermiş bir zaha icardiden ve mertensten bile daha tehlikeli olur kendini toparlarsa onu tutacak defans yok bu ligde
Yav maç özetlerinde forvet oynarken bile gotunu dondugu an ya frikik aldırmış ya gol olmuş,herif çok fizikli bitikken bile

Bu arada aslında ZAMBO tam aradığımız orta saha heybet güç dinamizm atletizm adamlık feraset yetenek zarafet gibi erdemlerin bir ademoğlu bünyesinde buluştuğu nadide sporculardan... Fakat 32 yaşına girmek üzere olan bir oyuncuya ne kadar bonservis ne kadar maaş vereceğiz?
Afrikali sporcu diye bu yas muhabbetiyle dalga gecmekten bikmadin mi?

75d2a8d0fa55e0b938d82aea359a8483.jpg

kötü bir karakter de değil herif, bizim iklimimizin insanına biraz terste gelse yapısı
seviyorum zaha’yı valla. bu kamp dönemini sakatlıksız atlatsın yeterli, bjkfb kimi çekerse çeksin şu adamın çıkabileceği seviyeleri göremez bahsi geçen isimler. lauriente belki şaşırtabilir tabi, istisna.

yasin özcan ve oğuz aydın’ın bonservislerini eşitmiş gibi düşünelim, ikisi de 5m euro olsun atıyorum,
hangi oyuncuyu tercih edersiniz? yasin’i şu genç milli takımda izledim, kpaşa’da da büyük takımlarla oynadıkları maçlarda, pek bir numarasını göremedim.

yerli havuzunu genişletme muhabbetinde, oğuz mu, yasin özcan mı sizce rdaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt