- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
Kural çıkmalı ve yusuftan faydalanmaliyiz,bak hayat bu kimbilir avrupa yapar bikac seneye yineyusuf demir daha hala 21 yaşındaymış bu gerçeği dünden beri aşamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kural çıkmalı ve yusuftan faydalanmaliyiz,bak hayat bu kimbilir avrupa yapar bikac seneye yineyusuf demir daha hala 21 yaşındaymış bu gerçeği dünden beri aşamıyorum.
Oğuzu alırım rtaş, yerli hücumcu yok.yasin özcan ve oğuz aydın’ın bonservislerini eşitmiş gibi düşünelim, ikisi de 5m euro olsun atıyorum,
hangi oyuncuyu tercih edersiniz? yasin’i şu genç milli takımda izledim, kpaşa’da da büyük takımlarla oynadıkları maçlarda, pek bir numarasını göremedim.
yerli havuzunu genişletme muhabbetinde, oğuz mu, yasin özcan mı sizce rdaşlar?
Varsayimla peynir gemisi yurumez. Sen bu isi birak bence.Afrikalı olduğu için değil
Sahra altı Afrika'da doğduğu için
Ortada dalga geçmelik bir durum yok
Kurumların güçsüzlüğü ve kamusal düzenin işleme şekliyle ilişkili 1 realite var
eyüpspora kiralayalım Arda hocanın elinde kariyerini ivmelendirebilir hem gözümüzün önünde olur. Yabancıya veriyoruz oynatmıyorlar.Kural çıkmalı ve yusuftan faydalanmaliyiz,bak hayat bu kimbilir avrupa yapar bikac seneye yine
Okan hocanın iletişimi iyi bi şekilde idare eder o ortamıTransfer umrumda degil
Transfer sampiyonu olmak ile basari gelmiyor bunu da defalarca gördük
Bizim icin önemli olan konu erden timur’un ayriligindan sonra takim daki uyum ve aile ortami ayni kalacak mi
Degerli bir kadromuz var,2 eksigimiz var onlari da umarim kapatiriz
Haterlık yapması kolay bir herif ama düzgün top oynayan ve sürekli oynayacağı bir yere yollasak et mi balık mı anlarız. Bence kolay vazgeçilcek bir adam değilyusuf demir daha hala 21 yaşındaymış bu gerçeği dünden beri aşamıyorum.
Tekke bişeyler çıkarır ondaneyüpspora kiralayalım Arda hocanın elinde kariyerini ivmelendirebilir hem gözümüzün önünde olur. Yabancıya veriyoruz oynatmıyorlar.
Ne varsayımı yaVarsayimla peynir gemisi yurumez. Sen bu isi birak bence.
Salca olmuyorum, gayet normal elestirimi yapiyorum. Cok sacma bir varsayimla ilerliyorsun. Yaptigin ayip.Ne varsayımı ya
Dünyadan haberin yok
Millete salça oluyon utanmadan
Peki 8e Doue miOlası Doue transferinde maliyeti yüksek bulan arkadaşlar 3-4m euro bonservis ve 1m euro maaşa bizde oynayabilecek sağ bek bulsun bakalım. Senin takımında 3 tane temel eksik kalmış, bunlar öyle ucuza çözülebilecek transferler değil.
Neyi ayıp aydınlatır mısın beniSalca olmuyorum, gayet normal elestirimi yapiyorum. Cok sacma bir varsayimla ilerliyorsun. Yaptigin ayip.
Bissaka'yı 9m bonservis + 3m maaşa veriyorlar mı? Emin miyiz?Peki 8e Doue mi
9+3 e Bissaka mı?
En iyi kadro bizde hem yerli hem yabanciOh be oyunculara sahip çıkan birilerini görmek ne güzel,
o bok bu bok nedir yaw
Bizim ülkede olsa EYT'den faydalanır şu an 10.000 TL emekli maaşı kazanıyordu.
Birinin maaşı 1-1.5m olur öbürünün 4-4.5mPeki 8e Doue mi
9+3 e Bissaka mı?