Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
min 1.5-2 ay koşulara başlayamaz, hazırlanması falan 3-3.5 ayı bulur bence
abi böyle bi muhabbet vardı sezon sonunda, milli takımdan dolayı antrenmanı erteledi, mt dönüşü ameliyat olacak diye
3-4 ay infosu ne kadar doğrudur bilemem de ameliyat muhabbeti doğru olması lazım
Kasık sorunu var ama ameliyat olayı kesin değil, duruma göre devam edebilir.

Olursa da ne kadar süreceği için kulübü bekleyelim derim, doğru olabilir ama henüz operasyon gerçekleşmedi bile.

30 m euro altına barış'ı satan, şampiyonluğu satar.

1 sene cl'de iyice parlatıp öyle satmak gerek.
50lere falan çıkılmadığı sürece satılmamalı yaw

barış seneye de en az bu seneki kadar değerli olacak zaten

gözümüz kapalı yazabildiğimiz tek kanadımızı, takımdaki 1 nolu atleti patlayıcı gücü satarsak bu yıl 1 halt olmaz.

Bir şekilde oldu bittiye getirip sağ bek olan Doue'yi değil de sol açık olanı alsak keşke.

Planlamada yine hata yapıyoruz. Ziyech Barış ve Zaha belirsiz şuan. Bunların hesabını yapıyolar mı emin değilim. Mertens tüm sezonu çıkaramaz muhtemelen.
- Ziyech konusu çözülmeli kalacak mı oynayacak mı. Sağ kanat ziyech olmamalı bu arada. Hızlı güçlü adamların ne kadar fark yarattığını Avrupa şampiyonasında gördük. Barış kalacaksa orası Bariş ın olur zaten. Pek kalacak gibi durmuyor bence.
- Bariş gidip Ziyech kalsa bile Ziyech 10 harici oynatılmamalı. Ayrica nedense güvenemiyorum bu arkadaşa. Eğer düzgünce oynamazsa 10 no sorunumuz da olur. Mertens bu sene biraz daha geriler muhtemelen.
- Zaha cidden bu sene olması gerektiği gibi oynar mı? Oradaki Kerem ne olcak. Yedek kalmayı kabul eder mi? Ki Kereminde gitme durumu var. Ama burası bir tık daha iyi görünüyo. Çünkü Zaha nın iyi oynama ihtimali yüksek görünüyo. En azından ziyech ten fazla güvenilir.
Kanat ve 10 no konusunda ciddi bilinmezliklerimiz var. Bunların acil çözülmesi lazım. Tek eksiğimiz 8 no değil.

Yalan olmasın ben Doue transferine okeyim, sabrederim de.

Benim derdim bu adamı bile 3 hafta sürüp alamamak, ki indirim falan da olmadı yani fiyat da düşüremediler.
Biraz da Rennes tarafindan bakmak lazim. Adamlar'dan 1 milyona aldigimiz adami gidip 30-35lere sattik.

Kerem giderse muhtemel 11

Muslera
Doue
Nelsson
Sanchez
Köhn
Torreira
Transfer
Barış
Ziyech (Mertens)
Zaha
İcardi

Yedek 11

Günay
Kaan
Bardakçı
Emin
Kazımcan / Yerli Transfer
Berkan
Demirbay
Yunus
Mertens
Oğuz
Batshuayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt