Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.661
- 7.071
- 718
Huzurevi mi burası?Ajda Pekkan GS de
Tarkan bekletiliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Huzurevi mi burası?Ajda Pekkan GS de
Tarkan bekletiliyor
min 1.5-2 ay koşulara başlayamaz, hazırlanması falan 3-3.5 ayı bulur bence
Kasık sorunu var ama ameliyat olayı kesin değil, duruma göre devam edebilir.abi böyle bi muhabbet vardı sezon sonunda, milli takımdan dolayı antrenmanı erteledi, mt dönüşü ameliyat olacak diye
3-4 ay infosu ne kadar doğrudur bilemem de ameliyat muhabbeti doğru olması lazım
50lere falan çıkılmadığı sürece satılmamalı yaw30 m euro altına barış'ı satan, şampiyonluğu satar.
1 sene cl'de iyice parlatıp öyle satmak gerek.
Biraz da Rennes tarafindan bakmak lazim. Adamlar'dan 1 milyona aldigimiz adami gidip 30-35lere sattik.Yalan olmasın ben Doue transferine okeyim, sabrederim de.
Benim derdim bu adamı bile 3 hafta sürüp alamamak, ki indirim falan da olmadı yani fiyat da düşüremediler.
Abi belki bissakayi beklediler, bilemeyiz ki.camara falan diyolar,belki ikisi birden gelecekYalan olmasın ben Doue transferine okeyim, sabrederim de.
Benim derdim bu adamı bile 3 hafta sürüp alamamak, ki indirim falan da olmadı yani fiyat da düşüremediler.
35 gelse direkt verirler50lere falan çıkılmadığı sürece satılmamalı yaw
barış seneye de en az bu seneki kadar değerli olacak zaten
gözümüz kapalı yazabildiğimiz tek kanadımızı, takımdaki 1 nolu atleti patlayıcı gücü satarsak bu yıl 1 halt olmaz.
orası öyle canım35 gelse direkt verirler![]()
kanka şu olay aşırı kolpaDoue alabileceğimiz en iyi bek bonservis yüksek olabilir ama maaşı düşük olacak. Geçen sene asignonu yedek kulübesine hapsetmişti.