Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İkardiyi ölümüne savunanlar nedense zaha için tek kelime etmiyo

Allahın şahıscıları

İkardi de bizim zaha da ama nerdeeeğ

Camavinga, Mathys Tel, Doku, Dembele, Aguerd, Boey şimdi de Desire Doue/Bayern işi var. Yakın dönemde burada benim yazmadığım bir sürü oyuncuyu daha piyasaya sürdü Rennes. Şu an ki kadrolarında da çok iyi oyuncular var. Bu sebeple bu kulüp üzerinden çıkan yetenekli isimlere yatırım yapılmasına olumsuz bakmamalıyız.
Bu sezon 19 yaşındaki bir stoperi de 15 milyona Leverkusen'e satmışlar, Doue kadar süre almış o da aşağı yukarı.

Trabzonspor, Paul Onuachu için Southampton’a teklifini yaptı;

💰 Bonservis: 6 M €
💵 Satıştan Pay: %25

(Hasan Tüncel | Play Spor)

Trabzonspor, Paul Onuachu için Southampton’a teklifini yaptı;

💰 Bonservis: 6 M €
💵 Satıştan Pay: %25

(Hasan Tüncel | Play Spor)
6 m euro'ya karşı Southampton anca şu cevabı verir 10 m euro civarına mecbur çıkmaları lazım.
recep-ivedik-nah.gif

Icardi fiziği kalın bi herifte değil,normal insan vücudu vardi herifte.boyu zaten iyi ama kilo verince herifin yüzü ve gövde gidiyo resmen

Assignon'u istemem bizi tercih etmeyen adam son anda dönek olan adam gelecekse hiç gelmesin 1 tık altı bile olsa Doue gelsin onu da geliştiririz bizi seçmeyen bizi seçmediği an kaybetmiştir üzerine konuşmaya bile değmez.

Assignon'u istemem bizi tercih etmeyen adam son anda dönek olan adam gelecekse hiç gelmesin 1 tık altı bile olsa Doue gelsin onu da geliştiririz bizi seçmeyen bizi seçmediği an kaybetmiştir üzerine konuşmaya bile değmez.
Yok yav ne assignonu,zaniolo hergelesi gibi soğudum ondan da

Camavinga, Mathys Tel, Doku, Dembele, Aguerd, Boey şimdi de Desire Doue/Bayern işi var. Yakın dönemde burada benim yazmadığım bir sürü oyuncuyu daha piyasaya sürdü Rennes. Şu an ki kadrolarında da çok iyi oyuncular var. Bu sebeple bu kulüp üzerinden çıkan yetenekli isimlere yatırım yapılmasına olumsuz bakmamalıyız.
En çok para kazandıkları oyuncu Chelsea verdikleri 6 numara adı bir garipti yazması zor.

Onu da atlamayalım acayip adamlar saldılar piyasaya. Arkasının geldiğini de yabancı kaynaklar sürekli belirtiyor. Fransa liginde 1 sezon as oyuncu olarak tamamlamış her oyuncuya ben okeyim öyle bir lig orası.

Atıyorum ligde 400 oyuncu varsa bunun %70'lik diliminden buraya gelen her oyuncu belli bir seviye oyuncusudur ve bence başarılı olma ihtimali, olmama ihtimalinden çok yüksektir.

Bana kalsa orta saha için bile oradan adam kovalamak lazım. Metz'deki çocuğu alıp yoluna bakacaksın mesela. İsimli oyuncularla falan uğraşmaya gerek yok. Doğru profile gittikten sonra isminin falan bir önemi yok ilk sene katkı almasan bile Boey'deki gibi 2 veya 3. yılda her türlü o katkıyı alırsın o tarz adamlardan. Kaldı ki Boey çok çok gözden düşmüş ve sakatlık vs. sorunlarından dolayı planlamada düşünülmeyen bir oyuncuydu.

Fotoğrafı Googleplex'te çalışan arkadaşıma yolladım, maalesef oynama varmış. Filtreli dedi.

Derhal kovulmalı.

Yabancı sayısı 14 olursa rahatlayacagiz ve fırsat transferi kovalarız öyle olunca.ama şimdi ben 2 ortasaha istiyorum oliveira ve tetenin gitmesiyle birlikte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt