Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.669
- 29.109
- 2.993
alın size yeni transfer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla Avrupanın şuan en iyi 5 stoperinden birini sadece fiziğinle paspas edemezsin.Barış yetenekleri belli, fizik kapasitesiyle oynayan bir adam. Belki linç yiyeceğim ama doğuştan yeteneği olmayan her topçuyla ederini bulur bulmaz vedalaşmayı bilmek lazım.
Yüzde 99'dan sanırıma inmiş transfer.Süleyman Rodop: ''Sanırım yarın bir transfer Avusturya kampına katılır.''
şimdi “sanırım” mı olduk sülo
hani bugün yarın açıklanıyordu
Boyun dövmesiyle Scamacca'ya dönmüş.
Versin vermesin, benim takımıma faydalı bi adam o, ben zaten satalım demiyorumki asla ama asla satmayalım diyorum, satmamak için 70-80 diyorum. Çünkü bana faydalı bu adam. Bu takıma faydalı bu. Belki başka takıma faydalı olmaz banane, benim için önemli olan benim takımıma faydası.kotu futbolcu yok kotu takim var , su mantigi kapmamız lazım once , takim oyunu icinde performanslar 6-7 baremine ciktiginda herkes yetenekli gözükebiliyor.
Potansiyeline para verilen takim olduğumuzda kupa alamayız zaten , burdaki ayrımı yapmak lazım
avrupadan kupa alcaz demek ,potansiyelli takimi oraya ulaştırmaktan geciyor , bir de o takimlardan daha iyi mücadele ettigin gibi farklı varyasyonların, sansin falan tutması lazım .
Haliyle barışa kimse 30 ustu vermez
Varken 70 yokken 50Barış ve Sanchez'i tutmak pek mümkün değil Erden Timur yokken bakalım kaça satıcaz.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
footrumors.com
Değil.![]()
Galatasaray is close to reaching an agreement with Manchester United for Wan Bissaka - Footrumors
According to sources close to Manchester United, Galatasaray offered 10m + 2m transfer fee to Manchester United for Wan Bissaka and the clubs are close to an agreement. Galatasaray, which has already reached an agreement with the player, is confident that it will complete the transfer.footrumors.com
bu kaynak güvenilir mi ?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY