Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alın size yeni transfer

1720534797239.webp

Barış yetenekleri belli, fizik kapasitesiyle oynayan bir adam. Belki linç yiyeceğim ama doğuştan yeteneği olmayan her topçuyla ederini bulur bulmaz vedalaşmayı bilmek lazım.
Valla Avrupanın şuan en iyi 5 stoperinden birini sadece fiziğinle paspas edemezsin.

kotu futbolcu yok kotu takim var , su mantigi kapmamız lazım once , takim oyunu icinde performanslar 6-7 baremine ciktiginda herkes yetenekli gözükebiliyor.
Potansiyeline para verilen takim olduğumuzda kupa alamayız zaten , burdaki ayrımı yapmak lazım
avrupadan kupa alcaz demek ,potansiyelli takimi oraya ulaştırmaktan geciyor , bir de o takimlardan daha iyi mücadele ettigin gibi farklı varyasyonların, sansin falan tutması lazım .

Haliyle barışa kimse 30 ustu vermez
Versin vermesin, benim takımıma faydalı bi adam o, ben zaten satalım demiyorumki asla ama asla satmayalım diyorum, satmamak için 70-80 diyorum. Çünkü bana faydalı bu adam. Bu takıma faydalı bu. Belki başka takıma faydalı olmaz banane, benim için önemli olan benim takımıma faydası.

Yarın kampa katılacak adamın bugün kap bildirimi gelmesi lazım. Rhodophe uydurmuyordur umarım. Her sene lincin kıyısından dönüyor sosyal medyada

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Önemli olan fiyat değil oyuncu şu eder bu eder değil. benim takımıma faydalı olan bi adama sen talipsen benim için ederi bu kardeşim işine geliyorsa.

Davinson bi yere gitmiyor,ama ısrarla gidecek muhabbeti yapan muhabirler kendilerini satabilirler,memnun kalırız.bizim böyle aşifte habercilere ihtiyacımız yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt