Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ellerini-ovusturan-sinek_488975_m.jpg

e millet öğlen doue bitmiş yazmış - rennes ile anlaşılmış - ödeme planı vıdıvıdıları detaylandırılıyormuş.

orası tamamdır dönmez burdan.

gelelim esas meselemize...

8.

e millet öğlen doue bitmiş yazmış - rennes ile anlaşılmış - ödeme planı vıdıvıdıları detaylandırılıyormuş.

8.
Doue kaç kere biter daha, böyle uzayan transferler olmuyor aslında da, o ihtimali düşünmek istemiyorum şimdilik :asd:

doe ile 2738 defa anlaşıldı 1 haftadırda - bu öğlen rennes ile de anlaştığımız yazılıp çizilmiş ondan dedim.
Basına güvenemiyorum ya, Haluklar bitebilir diyeli kaç gün geçti mesela. Belli ki bitmiş gibi bir durum yok, neden böyle bitmiş gibi haber yapıyorlar bir haftadır anlamıyorum...

aradığımız orta saha profilleri cidden çok çelişken , geçen sene olsun bu sene olsun 8 numara arıyoruz deniliyor ama gündeme gelen isimler birbirinden değişik oyun tiplerine sahip
fredi istiyorduk olmadı , vecino yaptık
bu sene mctominay , hojbierg diyoruz
bana göre ligde bir çok maçı rakip yarı alanda oynadığımızı , rakip ataklarında ise geçiş hücumu yediğimizi göz önüne alırsak ,
fizik olarak dirençli mücadelesi üst düzey , geri dönüşlerde hızlı ,pres oyununa yatkın biri bizim işimizi gayet görecektir diye düşünyorum
bakın öyle şut atsın , dribling yapsın , araya top salsın hem de savunmada iyi olsun gibi ekstra özelliklere girersek işin içinden zaten çıkamayız ki bu tarz oyuncuyu da getirebilir miyiz orası da muamma ,
tüm bunlara binaen varsayımlar biz ne istediğimizi bilmiyoruz ve her şeyi yapsın derken bu tarz profilde birini de bulamıyoruz

8.
oyle birsey yok arada ucurum var hala en az 4 milyon euro

Şu Guendouzi kıvırcığını bir daha yoklasak mı acaba. Bunlar daha iyisini alamaz belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt