Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.303
- 101.520
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doue kaç kere biter daha, böyle uzayan transferler olmuyor aslında da, o ihtimali düşünmek istemiyorum şimdilike millet öğlen doue bitmiş yazmış - rennes ile anlaşılmış - ödeme planı vıdıvıdıları detaylandırılıyormuş.
orası tamamdır dönmez burdan.
gelelim esas meselemize...
8.

doe ile 2738 defa anlaşıldı 1 haftadırda - bu öğlen rennes ile de anlaştığımız yazılıp çizilmiş ondan dedim.Doue kaç kere biter daha, böyle uzayan transferler olmuyor aslında da, o ihtimali düşünmek istemiyorum şimdilik![]()
Basına güvenemiyorum ya, Haluklar bitebilir diyeli kaç gün geçti mesela. Belli ki bitmiş gibi bir durum yok, neden böyle bitmiş gibi haber yapıyorlar bir haftadır anlamıyorum...doe ile 2738 defa anlaşıldı 1 haftadırda - bu öğlen rennes ile de anlaştığımız yazılıp çizilmiş ondan dedim.
Elabdellaoui ve Dubois kotu oyuncu degillerdi ki.Aurier'lere, Dubois'lara, Yedlin'lere, Elabdellaoui'lere gitmekten iyidir be renktaş. En azından tutma ihtimali var.
oyle birsey yok arada ucurum var hala en az 4 milyon euroe millet öğlen doue bitmiş yazmış - rennes ile anlaşılmış - ödeme planı vıdıvıdıları detaylandırılıyormuş.
orası tamamdır dönmez burdan.
gelelim esas meselemize...
8.
bu resim ne !!!!
Paranın hiç olacağını bile bileGS düşmanlarının zorla Barış Alper'i sattırma çabası göze çarpmakta
Biliyorlar Dursun Özbek'in yok pahasına satacağını
Bu saçlar gerçek mi