Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
genel olarak transfer ücretlerinin sınırları arttı bana göre.

potansiyelli genç ise eski kafada 3 4 e bağlayıp denersin kafası bence yokoluyor - o yüzden 26 altındaki adamlar ne paralara gidiyor.

keza euroda deli gibi genç var.

çok fazla garipsemiyorum 9 u .

7 - 7.5 max en doğru meblağ olurdu ama belki salça olan vardı basıp 9 u alıyoruz.

maaşıda 800k -1 M olsa farketmez bonservise verilecek fark . 4 senelik osla 13 M EU maliyet oluyor.

bissaka hayalleriniz 30-35 M euo maliyet oluyor.(15 bons + 4.5 M euro maaş. x 4)

Doue bu tarihte 9 ise Ağustos ortası 6 civarına düşerdi muhtemelen. Transferin tarihi de ücretleri etkiliyordur.

ağamın antremanı bitsin transfer açıklanır
adadadadad.webp

Doue ile 5 yillik sozlesme imzaladik diyelim

8m euro bonservis
1m euro civari yillik ucret

5 yillik maliyeti 13m euro

Rennes son yillarda iyi satislar yaptigi icin ilk 11’de oynayan oyuncusunu oyle 5-6 milyona birakmaz. Gecen sezon ligde 23 mac oynayan 19 yasindaki bir stoperi 15m euro karsiliginda Leverkusen’e sattilar.

Doue’nin PSG ve Marsilya’ya karsi oynadigi kupa maclarini izledim. Potansiyelli bir oyuncuya benziyor ama 8m euro vermem cunku bizim icin 8m euro buyuk para. Futbol piyasasinda ise bu para hic bir sey. Oyuncu tutmazsa odedigimiz bonservisin yarisina bile zor satariz ama tutarsa en az iki katina satarsin cunku bir cok scout tarafindan raporlanmis ve takip edilen bir oyuncu bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt