Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransa'da elendiğine göre Rabiot için gelişme olacaksa görürüz ya da bir takıma giderse onun gittiği takımdaki orta saha boşa çıkar her şekilde gelişmeler olur.

butun transferlere cebimizden veremezsek baska yerimizden veririz yorumu yapan arkadas nerede?

Bu soruyuda mı taraftar cevaplasın yazıklar olsun.
GSEun_hXYAAaFpl

Fransa'da elendiğine göre Rabiot için gelişme olacaksa görürüz ya da bir takıma giderse onun gittiği takımdaki orta saha boşa çıkar her şekilde gelişmeler olur.
Hojbjerg için de aynı şekilde oyaladılar

Danimarka elensin geldi, gelecek

Her ikisi de gelmeyecek bana göre

Hojbjerg için de aynı şekilde oyaladılar

Danimarka elensin geldi, gelecek

Her ikisi de gelmeyecek bana göre
Hojbjerg'in İtalya kapısı tamamen kapanmış şu an Atletico ve Dortmund iki takım kalmış eğer onlarda olmazsa yolu Türkiye'ye düşecek bu biz oluruz ya da fener olur.

fb de teklif yapmış sanırım 12 m euro
Biz ne kadar istiyoruz bilmiyorum ama onlar çok fazlasıyla istiyor özellikle Mourinho ısrarcıymış.

Ama şu da var Nelsson faktörü etkileyebilir nasıl ki Samardzic işi eğer oluru olsa iki takım ortasında kalsa Tadic etkileyecekse burada da Nelsson önemli rol oynar.

doue hakkında yabancı basında 1 tane mi haber çıkmaz arkadaş çok saçma, menajeri, kulübü falan rastgele dümenden lequipe gibi oraya buraya bir haber dahi yaptırmazlar mı bizle alakalı ya da bu işler bu kadar ciddiyse yine az çok bir şeylerin yabancı basına düşmesi lazımdı,
çok ilginç

Haluk maçı yorumlamayın izledik işte İspanya ezdi geçti işte yorumlanacak bir şey yok, sadece gelin

Bir forvet daha aliyorlar

Muslera(1)
Günay

Doue(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Zeki Çelik - Nelsson(5) - Kaan - Berkay Yılmaz

Torreira(6) - Hojbjerg(7)
Berkan - Demirbay
(Eyüp Aydın)

Barış - Ziyech(8) - Zaha(9)
Yunus - Mertens(10) - Oğuz
(Gökdeniz Gürbüz)

Icardi(11)
Batshuayi(12)
(Gökdeniz Bayrakdar)​

Bu rennes niye bütün takımı satıyor. Yoksa bizim ustumuze çöpleri mi bosaltiyorlar :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt