Can Guzelırmak
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 1.293
- 932
- 608
tamamen tahmin hojberg gelecek gibi hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Lakaka yok muEn nesyri ceko bertug yapacaklar, sizin beyninize sokayim
Paraları yetmiyor.Lakaka yok mu
Bissaka+rabiot+camaraölürüz
Sen yalin dileği bi izle abileriyle,bağlantı oyunu oynuyor ,tam pivot.bertug ve semihin önünde olacak birkaç seneyeMuhtemelen en kötü forvet rotasyonuna sahip olan takım fener olacak Batshuayi çekip alınca direk bizim güç 2x oldu.
Galatasaray:
Icardi - Batshuayi
Trabzonspor:
Onuachu - Draguş
beşiktaş:
Immobile - Semih
fenerbahçe:
El Nesyri - Bertuğ - Dzeko(?)
Vallahi bi doue için 12 gündür bu azap cekilmez abi.boeyde saniyede haber oldu,ben böyle saçma iş görmedim.var biseylerZeki aytac oğuz gelir kapatırız..
Jk buksayı da alacak galiba. Fb o kadar para harcamaya konyaspor tadında bi forvet hattı yapacakMuhtemelen en kötü forvet rotasyonuna sahip olan takım fener olacak Batshuayi çekip alınca direk bizim güç 2x oldu.
Galatasaray:
Icardi - Batshuayi
Trabzonspor:
Onuachu - Draguş
beşiktaş:
Immobile - Semih
fenerbahçe:
El Nesyri - Bertuğ - Dzeko(?)
Harbiden leş yav forvet dediğin topla iyi olur o yok, pozisyona da giremiyor girse atamıyorYetenek yok ki kolay kolay bunu söylemem ama bu çocuk kalas gibi Umut Nayir bile daha iyi forvet olabilir Rennes ilk defa tarihte kazık yemiş gibi gözüküyor onu da fenere kazık atarak telafi ediyorlar.
Erden Timur sağolsunBir 5 sene önce şu dörtlü Galatasaray forması giyecek deseler ne derdiniz
Ekli dosyayı görüntüle 251715
Buksa Dinamo Zagreb'e gitmiş diye haber vardı yarın imzalıyormuş.Jk buksayı da alacak galiba. Fb o kadar para harcamaya konyaspor tadında bi forvet hattı yapacak
Bir 5 sene önce şu dörtlü Galatasaray forması giyecek deseler ne derdiniz
Ekli dosyayı görüntüle 251715
Profesyonel olarak 35 maçı var rezaletismi duyulmamış genç sağbeke 9 milyon verme saçmalığı nerden çıktı. Ne yapıyorsun dursun