Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doue için 1 ay uğraşan yönetim Barış'ın Davinsonun boşluğunu hayatta dolduramaz ilk 11 oyuncularından hiçbiri satılmamalı
doğru - burda keza Köhn'ü sallayalım diyenler sonra sol bek diye ağlayacak.

işin realitesinde de bu adamlara 25+ - 30+ teklif gelirse (Ayrı ayrı tabi) reddemezler. TR de kulüplerin o denli paralara kur buralardayken hayır deme lüksü yok.

örneğin fener ferdiye 20+ da aldığı maksimum teklife evet diyecek tok satıcı rolüyle - ama yok tutacağız diyemezler o tekliflere onalrda. demeye getirdiğim o.

EPL takımı olsak - yıllık gelir vs yüksek olsa borca batmasan - zaten oyuncu satmayız kolay kolay

Cok büyük bir yangin kapida
olay yangınlıktan ziyade yönetime olan güvensizliğin bir sürü konu ve demeç üzerine birikmesi.

yoksa ağustos ortasına kadar transferde lüksün var. Bariz ihtiyaçlara ama gıdım ön çalışma yapılmadığı biraz belli - 8 de olmasa bile sağ bekte çok belli. 24 haziranda açıldığı gibi 5 günde bitirmen lazımdı.

Euro 2024 tüm piyasayı belirlemiyor , sanmıyorumki ordan sağ bek bakmışlardır zaten.

8 konusu eyvallah - hata lüksün çok az o konuda alacağın adam / vereceğin para doğrultusunda. orda biraz sarkar ihtimalini ben taraftar olrak göze alıyorum.

1-Muslera
2-Sağ bek
3-Nelsson
4-Köhn
5-Torreira
6- İsmi sır gibi saklanan orta saha
7-Zaha
8-Ziyech
9-Mertens
10- Batshuayi
11-İcardi
12- Mertensi yedekleyecek 10 numara
Önümüzdeki sezon 12 yabancı kuralı devam edecekse ki öyle gözüküyor işimiz zor yukarıda yazılanlar dışında Sanchez satıldı kabul ediyorum o satılmazsa Nelsson gidişi muhtemeldir. Oliveira, Tete, Dubois, Mathias Ross, Cicaldau kadroda duruyor... Bu kadar oyuncuyu göndermek de kolay olmayacak ve ligin başlamasına şu anda tam bir ay var ...

Dursun devre arası sağ bek aldırmadı. Şampiyonluğu kıl payı kaybedebilirdik. Bu adam öyle takımın eksiklerini, futbolda başarıyı falan düşünmüyor. Ajandası farklı. Hakkımızın yenmesi bu adamı rahatsız etmiyor. Herkeste biliyor zaten. Bu adam futbolla ilgili bir adam değil. Takımın 11’ini sayamaz. Başkan olana kadar hayatında maç izlememiş.

Dursun’a desen ki, aslında Kazımcan çok iyi sağbek oynar, transfer yapmayalım oraya. Ona ikna olur, transfer yapmaz.

Adı geçen sağ beklerin avrupa şampiyonası ile ne alakası var bitmemesinin. Hangi oyuncu avrupa şampiyonasında oynadı alacağın adam da Afrikalı. İyice gına getirdi bununda yönetimi savunacak diye girdiği şekiller.

Söyle alakası var TV den maçlarını izliyorlardı o yüzden Avrupa Sampiyonası çok etkiledi.Hep aynı bahaneler bizim ülke futbolu önce ligler bitmeden transfer çalışmalarına başlamayi ogrendiklerinde futboldan söz edebilriiz.

yönetim transfer etmek istediği ismini sır gibi sakladıkları oyuncunun adının yazılı olduğu kağıdı kaybetti. yönetim şu anda bu oyuncunun kim olduğunu bulmaya çalışıyor.

Sözlükte doue yorumlarına bakın bizim gundemde değilken sanırsın yeni Dani Alves yetişiyor öyle poh pohlanmis yavaş yavaş biz alacak olunca çiğ oyuncuymus bizim seviyemize daha çok varmış falan filan : )
Bu heralde insan psikolojisi ya uzakta olan hep kıymetli oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt