Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hocanın bu söylemi önemli.

"Kadro genişliğine baktığımızda, oyuncu havuzumuza baktığımızda en sabırlı olması gereken taraftar Galatasaray taraftarı"
Hakli.. sabrimizi tasiran bir cok oyuncu var kadroda

Saka bir yana bunu ben haftalardir söylüyorum en az transfer ihtiyaci duyan takim aslinda biziz.

Fırsat 10 olmazsa Bats mertens gibi forvet/forvet arkası gibi görev alabilir gibi duruyor.

Okan hoca haksız değil.

Berkan-Kerem D.-Kaan-Lucas-Sergio var.

Leo gitmesi düşünülse bile elde sağ bek de var.

Yani Okan hoca'nın söyleminin altı dolu. Sabırla bekleyeceğiz artık.

Saka bir yana bunu ben haftalardir söylüyorum en az transfer ihtiyaci duyan takim aslinda biziz.
8 konusunda %100 - ben doğru adam için (Okan hoca tarafında tabi) neyse ağustos ortasına kadar "acele edilmeyecek" dönem var.

ama sağ bekin 6 aydır bomboş - bu kampa o çözülmesi lazım

Kesinlikle. Sağ bek diyoruz ama kadromuzda Leo var mesela. Tabi ki vurguluyor tekrar, sağ bek ve orta saha diye ama sabır diyor, doğru hamle diyor ki bu çok doğru.

İyi bir sağ bek bile alsak sadece ligin en iyi kadrosu oluyoruz rakipler son 2 ay uçuk transferler yapmazsa tabi..
Açıkçası dursun beyin Kaandan daha iyi bir orta saha alacağına inanmiyorum

l'equipe falan şöyle fransız basınına baktım da doue ile ilgili hiç bir haber yok. anlaşma aşamasına geldiysek mutlaka haber çıkardı yabancı basında enteresan

Muslera
Sanchez
Nelsson
Kohn
Torreira
Ziyech
Mertens
Zaha
İcardi
Bats

Geri kalan yabancilar gider

muslera günay erce(arda kardesler önlemi)
doue kaan davinson nelson abdüs emin köhn (rıdvan?)
torreira yıpyıldız8 berkan kdb (okay? eyüp? berat? emirhan?)
ziyech mertens zaha barıs oguz aydın
icardi batshuayi (erencan?)

Böyle olacak gibi. Gönül 10 no'ya da genc hareketli kıpır kıpır birini isterdi ama 12 yabancıyla bu kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt