- 12 Ocak 2013
- 50.650
- 59.947
- 4.323
rodopların yayını devam ediyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakli.. sabrimizi tasiran bir cok oyuncu var kadrodaOkan hocanın bu söylemi önemli.
"Kadro genişliğine baktığımızda, oyuncu havuzumuza baktığımızda en sabırlı olması gereken taraftar Galatasaray taraftarı"
8 konusunda %100 - ben doğru adam için (Okan hoca tarafında tabi) neyse ağustos ortasına kadar "acele edilmeyecek" dönem var.Hakli.. sabrimizi tasiran bir cok oyuncu var kadroda
Saka bir yana bunu ben haftalardir söylüyorum en az transfer ihtiyaci duyan takim aslinda biziz.
Kesinlikle. Sağ bek diyoruz ama kadromuzda Leo var mesela. Tabi ki vurguluyor tekrar, sağ bek ve orta saha diye ama sabır diyor, doğru hamle diyor ki bu çok doğru.Hakli.. sabrimizi tasiran bir cok oyuncu var kadroda
Saka bir yana bunu ben haftalardir söylüyorum en az transfer ihtiyaci duyan takim aslinda biziz.
OLMazOlmo barış kafa kafaya takas
Bu sayede kaos yaşamıyoruz.Ah hocam ah. Her konuşmanda yönetimi koruyorsun. Değmez.
Alıp 2 gün sonra 80e saplarız
bek 8 ve oğuz aydın işte.Okan Buruk: "2 tane yabancı oyuncu istiyoruz. Türk opsiyonlar olursa onlara da bakacağız."