Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara transferi yapılmayacak olmasına çok takılmamak lazım. Elinde Mertens var ve gerçek mevkileri 10 numara olan Hakim Ziyech ve Kerem Demirbay var. Bu sebeple sadece 2 ve 8 transferi olacak olmasına takılmıyorum.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera(1)
Günay

Bissaka (2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Kaan Ayhan - Nelsson(5) - Emin - Kazımcan

Torreira(6) - Hojbjerg veya Tominay (7)
Berkan/Taylan - Demirbay

Barış - Ziyech(8) - Zaha(9)
Oğuz/Yunus- Mertens(10) - Kerem

Icardi(11)
Batshuayi(12)
( Halil D. )

Kazımcan , Taylan ve Halil yerine sağlam yerliler almalıyız .

Hücuma yerli olarak Yusuf Yazıcı da alabilirsek güzel bir hamle yapmış oluruz
Yalin dilek, baran, efe var gerek yok baska yerlerde oyuncu aramaya. Hele yusuf yazici hic gerekmez. Aliniyorsa bi oguz aydin alinabilir. Yabanci sag bek ve orta saha, finish.

Üst seviye orta sahalar temmuz başı Türkiye'ye gelmez zaten İngiltere, İspanya vs. kovalar olmazsa gelir sağ bekte belli ki düşük profil gideceğiz o bitmeliydi en azından.

Batshuayi geldiği gün 10 numara transferi rafa kalkmıştır o maliyetleri verdikten sonra almayız demiştim.

10 numara rotasyonu Mertens, Yunus ve Ziyech olur eğer 4-4-2 oynarsak Batshuayi - Icardi / Batshuayi - Zaha / Icardi - Zaha rotasyonlarını görürüz.

Aciliyeti olan 2-8 onu çözsünler ön bölgeye Kerem giderse Oğuz hamlesi yeterli olur.

Konu dışı mesajlar konusunda bir tek benim mesajlar mı taşınıyor alo

1720606007130.webp

Hem dinamo hem kreatif bi 8 numara.

Secenekler arasinda buna en uygun isim hangisi

meblağdan çok adam %20 den 5 -6 M na otururum bunu görüşmek isterlerse zarfı gibi geldi.
O kadar veremeyiz, boşa risk.

Hedef fiyat belirleyip yarısı ödenmeli, mesela hedef 40sa 8 oluyor 4e okayseniz alın denmeli. Yoksa da artık giden gider.

Oliveira ve tete gidecekki 3 yabanci alınabilsin

Okan hocam eylüle kadar sabırlı olun demis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt