Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.918
- 24.479
- 3.198
..
yagis dolayisiyna GS mizin idmani iptal olmus
yagis dolayisiyna GS mizin idmani iptal olmus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal be ilk kez doğru konuştuğunu görüyorum..barış'ı da kerem'i de satmak mallık olur. ikisini birden satmak duble mallık olur.
Sen yanlış foruma gelmişsin üstat. Şanlı gotbahçemizin maçı var az sonraMaç yok
Maça 15 dk var heyecan bastı
Helal be ilk kez doğru konuştuğunu görüyorum..
Niye? Erden baskan kimseye daniṣmadan mi aldi? Kimin parmagi varsa hepsi suçlu bu durumdaTete‘den gelecek bir cezanın sorumlusu Erden Timur olur bu arada
Doueyi alıp barışı satarsak yüzyılın mallığı olur, iki dinamik adamın olduğu sağ bölgeyi bozacak akıla sokar çıkarırım.
Bunlar taraftarı mal sanıyor barışı satmak için yol yapıyorlar o varoş kokularını 25km öteden alırız.
Napalim?Fenerin maçı var
Kac verecektik adam yeni sozlesme alsa zaten 700 800 bin euro alirdiYıllık 1.2 mi
Cenk Ergün'den ne beklersin ki
Kerem'in gitmesini istemem ama iğneleyici laf sokup duruyor. Kafası burda değilse göndermek lazımbarış'ı da kerem'i de satmak mallık olur. ikisini birden satmak duble mallık olur.
Rennes o kadar vermezdi tahminimce 400-500 verirdi en fazla zaten o yüzden anlaşamamış olabilirler. Köhn nasıl alındı mesela veya Boey bunlar yarım milyon euro bile kazanmıyordu. 700-800 daha normal bir rakam olurdu hadi en fazla 1 milyon.Kac verecektik adam yeni sozlesme alsa zaten 700 800 bin euro alirdi
Fransadan Turkiyeye getiriyorsun tabiki ister 1.2 hepimiz istiyoruzki belese oyuncu alalim ama mumkun degil bence iyi maasa almisiz
Şahsen ben 6 tane 90dk'sını izlemiş bulunuyorum.Allah aşkına burada 1 kişi bile 90 dk maçını izlemiş midir Doue nin , ölüp bitenler görüyorum .
Sırf genç diye, Boey in takımından geliyor diye amma abarttınız yaw
Anlat da bilelim rengim ne gördünŞahsen ben 6 tane 90dk'sını izlemiş bulunuyorum.
1 sene avrupa yapıp öyle dönsün en iyisi gidene dur dememek lazım. Zaten bu mentalle avrupada bunu oynatmazlar illa dönecek.Kerem'in gitmesini istemem ama iğneleyici laf sokup duruyor. Kafası burda değilse göndermek lazım