Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka yapın mı böyle trollüğüne mi yapıyon her oyuncuya methiyeler düzüyon anlamadımSağ şeridi boşaltın.21 yaşında, 187 boyunda, Savunma gücü yüksek, Teknik kapasitesi iyi. 7.5 milyon euro bonservise yapılacak en mantıklı hamle oldu. Wan Bissaka elbette daha iyiydi ama bek oyuncusuna 15 bonservis çok fazla.Ekli dosyayı görüntüle 251771
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.87miymiş bu arkadaş bilmiyordum. Sonradan stopere evrilebilir mi acabaSağ şeridi boşaltın.21 yaşında, 187 boyunda, Savunma gücü yüksek, Teknik kapasitesi iyi. 7.5 milyon euro bonservise yapılacak en mantıklı hamle oldu. Wan Bissaka elbette daha iyiydi ama bek oyuncusuna 15 bonservis çok fazla.Ekli dosyayı görüntüle 251771
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru doueyi aldık öyle gözüküyorNaci’ye gore Doue transferi bitti. Kaldi 8 numara. Nelsson’un gidecegini dusunuyorum.
Muslera
G.Doue - Davinson - Bardakci - Kohn
Torreira - Transfer
Baris - Ziyech - Zaha
Icardi

8?????????Ziyech ve Zaha için net fikrim sabittir ikiside iyi bir kamp döneminden sonra bu ligin canına okur Icardi'yi söylemeye bile gerek yok.
Sağ bek ve 10 numara'ya parayı gömsünler + yerli olarak Oğuz, sağ bek ve sol bek alternatifini halletsinler.
10 numara demişim 8 numara olacaktı.8?????????

Engellicektim neredeyse10 numara demişim 8 numara olacaktı
Zaha saflarında olman şahsımı memnun ettiZiyech ve Zaha için fikrim sabittir ikiside iyi bir kamp döneminden sonra bu ligin canına okur Icardi'yi söylemeye bile gerek yok.
Sağ bek ve 8 numara'ya parayı gömsünler + yerli olarak Oğuz, sağ bek ve sol bek alternatifini halletsinler.
Bu herif bu fizikle ligi nasıl kıramadı hala şaşkınım.
Ziyech-Zaha-Icardi aynı anda sahada olur hayali kurmayın. Fazla statik oluyor takım. Bu sezon defalarca örneğini gördük. Hücumda en fazla 1 adet topu ayağına bekleyen oyuncu olmalı.Naci’ye gore Doue transferi bitti. Kaldi 8 numara. Nelsson’un gidecegini dusunuyorum.
Muslera (38)
G.Doue (21) - Davinson (28) - Bardakci (29) - Kohn (25)
Torreira (28) - Transfer
Baris (24) - Ziyech (31) - Zaha (31)
Icardi (31)