Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ şeridi boşaltın. 21 yaşında, 187 boyunda, Savunma gücü yüksek, Teknik kapasitesi iyi. 7.5 milyon euro bonservise yapılacak en mantıklı hamle oldu. Wan Bissaka elbette daha iyiydi ama bek oyuncusuna 15 bonservis çok fazla.Ekli dosyayı görüntüle 251771

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanka yapın mı böyle trollüğüne mi yapıyon her oyuncuya methiyeler düzüyon anlamadım 😂

Oralardan damar nasıl çıktı be olum

1720636332201.webp

Naci’ye gore Doue transferi bitti. Kaldi 8 numara. Nelsson’un gidecegini dusunuyorum.

Muslera (38)

G.Doue (21) - Davinson (28) - Bardakci (29) - Kohn (25)

Torreira (28) - Transfer

Baris (24) - Ziyech (31) - Zaha (31)

Icardi (31)

Sağ şeridi boşaltın. 21 yaşında, 187 boyunda, Savunma gücü yüksek, Teknik kapasitesi iyi. 7.5 milyon euro bonservise yapılacak en mantıklı hamle oldu. Wan Bissaka elbette daha iyiydi ama bek oyuncusuna 15 bonservis çok fazla.Ekli dosyayı görüntüle 251771

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1.87miymiş bu arkadaş bilmiyordum. Sonradan stopere evrilebilir mi acaba

Doue bir an evvel gelsin başlasın, lige 1 ay play off a 1.5 ay kaldı.

______ de Paul__Lucas____

Hakim_______________Zaha

________Icardi_Batsu_____

Lig'de görmek isterim.

Ziyech ve Zaha için fikrim sabittir ikiside iyi bir kamp döneminden sonra bu ligin canına okur Icardi'yi söylemeye bile gerek yok.

Sağ bek ve 8 numara'ya parayı gömsünler + yerli olarak Oğuz, sağ bek ve sol bek alternatifini halletsinler.
Zaha saflarında olman şahsımı memnun etti

Transfer yapmak kolay değil.
Eldeki değerli oyuncuları motive edip sezon başı kamp ile hazır hale getirmek de transfer kadar değerli.
Zaha ve Ziyech’i kazanmak bu yüzden çok önemli

Naci’ye gore Doue transferi bitti. Kaldi 8 numara. Nelsson’un gidecegini dusunuyorum.

Muslera (38)

G.Doue (21) - Davinson (28) - Bardakci (29) - Kohn (25)

Torreira (28) - Transfer

Baris (24) - Ziyech (31) - Zaha (31)

Icardi (31)
Ziyech-Zaha-Icardi aynı anda sahada olur hayali kurmayın. Fazla statik oluyor takım. Bu sezon defalarca örneğini gördük. Hücumda en fazla 1 adet topu ayağına bekleyen oyuncu olmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt