Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 23.764
- 18.855
- 1.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şl de son 16 garantiMuslera
Doue Nelson Abdülkerim Köhn
Torreira Rabiot
Barış Transfer Zaha
İcardi
Vay ulan kadroya bak bee
kolay gelsinBoşta olan X e gelsin juvelilerle küfürleşiyoruz
Buna bu parayı verirsen icardiye ne vereceksin? Bu takımın en büyük yıldızı icardidir!muhtemelen oyun stili itibariyle Torreiranın yarısı kadar faydalı olamayacak adama onun 4 katı para verirsen onu da kaybedersin
Eğer olursa ülkede nekadar Galatasaray muhabiri gaztecisi youtuberi duyumcusu zartı zurtu varsa utanmalıdır diyecemde nerde o kösele suratlılarda o duygu. Yayın açıp nenemin bile bildiklerini ısıtıp ısıtıp millte haber diye verip para kazanan haramzade bunlar. Birazdan başlarlar biliyoduk ta zart ta zurtta he he tabi tabii…Ama bence hala Rabiot işi olmayacak. Çok zor bir transfer %1 bile değil
Muslera
Doue Nelson Abdülkerim Köhn
Torreira Rabiot
Barış Transfer Zaha
İcardi
Vay ulan kadroya bak bee
Katilmiyorum. Bir cok ornek var.Ordan sana anca tete gibiler kalıyor, bi tık üstleri 35+ ya transfer oluyor. Potansiyel adam buraya gelmiyor, 50 yılda bir anca denk geliyor. Buraya olmuş oyuncu geliyor
Hele sükür bi yabanci medyadan duyumGalatasaray'dan Adrien Rabiot'a yoğun ilgi var. (DAZN Italia)
• Rabiot diğer teklifleri dinlemeye istekli görünüyor ancak Galatasaray somut bir olasılık
herif en son 10-12 arası bi maaş istiyordu.
bu adama araplar salça olacak.
Ben acımıyorum Cafer futbolcuya verilen her kuruş helal olsun. Mümkünse kuruşuna kadar futbolculara verelim ki hayri kozak gibi .bnelerin bira içecek parası bile olmasın. Moruklar harcayacagina futbolcuya gitsin.doue'ye verilen 9 bonservise acımam
rabiot'ya verilen saçma sapan paralara acırım çünkü ben kulübünü düşünen has bir gsliyim
Mourinho listenin 1. sırasındaki Hojbjerg'i istiyormuş onun Atletico ve Dortmund görüşmelerini bekliyorlar anlaşamazsa muhtemelen süreci hızlandırırlar.Rabiot para basıp alınabilecek pozisyondaysa Fenerbahçe'nin salça olmaması mümkün değil. Abuk sabuk adamlara verdikleri paralara bakılırsa bizim senelik 8 verdiğimize 15 verebilecek durumları var.