Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk çıkan tivitler üzeridnen

"Rabiot kabul etmişse GS'ye gelmeyi - ki ben öyle görmüyorum o ihtimali- GS o yarışa girebiliyorsa ...günün sonunda Rabiot büyük liglerden aldığı teklifi bulmazsa GS ye ok derse GS ye gelir "

özetle Hojbjerg ile aynı kafa - bize sekerse alırız diyor .

İyi de muhabir olmaya gerek yok ki bunu demek icjn oturduğum yerden ben de söylerim aynısını..

şimdi bu herifin camavinga tchouameni fofana gibi adamların önünde olması kendi iyiliğinden mi deschamp mallığından mı

Gökhan Dinç transfer döneminde maksatlı olarak birileri böyle haberler yaptırıp Galatasaray alıyor denen adamı Fenerbahçe alabilir diyor Rabiot için

İyi de muhabir olmaya gerek yok ki bunu demek icjn oturduğum yerden ben de söylerim aynısını..
muhabir olmaktan ziyede tivittırda galyan oldu ya son 10 dk onun üzerine deid

yönetim ile ilgili adamla oturduk konuştuk diye bir haber almadım ben dedi kapattı konuyu.

Rabyonun annesi bizi juve den fazla para koparmak icin kullaniyorsa agir söveriz bize gel milfcim sana istanbulda iyi bakariz bidaha gitmek istemezsin

Bu herifin yaşı 29muş seneye daha yeni 30 oluyor bizde 3 sene oynasa 32

Son kontratı olmama durumumuz var sergio gibi 3.sınıf topçu değil bu sanmıyorum salacağını

Ztn annesi imza parası almak için kısa süreli kontrat kovalıyomuş 2 sene ya da 1+1 gibi,yatacak adam tam tersi uzun süreli kovalar
boyu uzun nzonzi gibi erken çöker bu. 1+1'e olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt