Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
sinirli emoji de gelsinaglayan emoji geri istiyoruz
@yonetim
@herkez
@feramuzun kertmesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinirli emoji de gelsinaglayan emoji geri istiyoruz
@yonetim
@herkez
@feramuzun kertmesi
Emin miyiz bu bilgilerdenDün saçma sapan bilgiler aldık Barış'ın yakın arkadaşından. Fenerliymiş babarış. Hadiseyle birlikte oluyomuş. Alakasız bilgileri geçelim. Çok fazla teklif varmış gidecekmiş sanırım. Adam diyoki sadece Ali Yiğit tutabilir GS'de .d.d 35 i veren alsın götürsün.
simdi iki ekibin ortası 30 a gitti misal
yüzde 20 kecioren desek 6 milyon uctu
yarisi bankalar birliği zimbirtisi desek 10-12 de oyle gitti
simdi sual su; elde kalacak 10-12 milyon gibi meblaga boylesine caki gibi topcudan mahrum kalmaga deger mi?
Olabilir kizlar hislerimle çok oynadılar alisigimSenin hislerin problemli olabilir.
Ankara'dan yakın arkadaşı söyledi. Sonra başka bir arkadaşına daha sordum teyit ettim. Liverpool yalan ama isteyeni çokmuş dedi. Ailecek fenerlilermiş FT arayınca ikna olmuş GS ye gelmek için.Emin miyiz bu bilgilerden
Kendisini vasat buluyorum. Ancak takımın geri kalanı iyi olursa idare edecektir. O da giderse hem sağ bek hem sol beksiz kalırız o yüzden gitmemeli. Dursun sen nasıl güvensiz bir adamsın.Bence sol bek daha büyük sikinti olacak, köhn sac bas yoldurcak
Yav o fotoyu kim çektiyse o lanet fotoda büyük duruyor araştırdım baktım bende öyle düşünüyordum yılan gibi fiziği var çocuğunyok kanka surattan belli genç olduğu, yaşından biraz büyük gösteriyor sadece
almıyor - o mantıkta ,gelir elde ettiğin paranın o oranda en kötü BB borcuna ve faizine gideceği için öyle bakılıyor aslında.Bankalar birliginin yarısını aldigina emin miyiz rengim.
Tecavuz gibi
Bbden cikana kdr oyuncu satilmamali