- 5 Eylül 2014
- 84.569
- 70.365
- 4.513
Neden beni sevmedinTete'den ceza yersek orta saha transferi rafa kalkmasın mağdur edebiyatı olarakta bunu öne sürerler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden beni sevmedinTete'den ceza yersek orta saha transferi rafa kalkmasın mağdur edebiyatı olarakta bunu öne sürerler.
Bir sayı limiti vardı ama tam bilmiyorum. Sportif AŞ'de istifa ettiği belli bakalım yakında öğreniriz neden istifa ettiğini herhalde.AŞ'nin bununla bir bağlantısı yok AŞ kısmına istediğin kadar yönetici ekleyebiliyorsun diye biliyorum orada konjentan limiti yoktur sezon ortası bile girenler oluyordu.
Hiç oynatmadığıımız oyuncudan ötürü kallavi ceza gelirse çok üzülürüm gerçekten.Tek soru gelir akla: neden bu topa girdiniz? Açıkçası günlerce hukukçulara araştırttılar ,hiçbir sorun yok dediler.Umarım öylede olur.Tete'den ceza yersek orta saha transferi rafa kalkmasın mağdur edebiyatı olarakta bunu öne sürerler.
Böyle bir iddaa var.
Dursun kandırdı gene.Timsaha mı geldik
Onur'a karşı tehditler savuran feramuza yanlaman hiç iyi olmadı.Ben fazla olaylara girmeden aradan cekileyim bari
![]()
![]()
![]()
Anca yamalı don alacağız zatenyamali alalim