Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AŞ'nin bununla bir bağlantısı yok AŞ kısmına istediğin kadar yönetici ekleyebiliyorsun diye biliyorum orada konjentan limiti yoktur sezon ortası bile girenler oluyordu.
Bir sayı limiti vardı ama tam bilmiyorum. Sportif AŞ'de istifa ettiği belli bakalım yakında öğreniriz neden istifa ettiğini herhalde.

Tete'den ceza yersek orta saha transferi rafa kalkmasın mağdur edebiyatı olarakta bunu öne sürerler.
Hiç oynatmadığıımız oyuncudan ötürü kallavi ceza gelirse çok üzülürüm gerçekten.Tek soru gelir akla: neden bu topa girdiniz? Açıkçası günlerce hukukçulara araştırttılar ,hiçbir sorun yok dediler.Umarım öylede olur.

sezonda 55 maç oynanmış, bir fb maçı mı konu? tüm takım kötüydü o gün. icardi olmasaydı da gs champ olamazdı. bu çok açık.

sendelediği bir dönem oldu, ligin son virajında da gayet atlattı ve zımba gibi oynadı işte. ilk kampa da yılan gibi geldi.

daha nesine şerh koyacağız :d

neyse wallah son post bu icardi ile ilgili :d

kırdığımız varsa affola <3

Böyle bir iddaa var.

Benim dediğim de buydu. Çünkü Can bey zaten hukukçu üye ve görevi basketten sorumlu olmasıydı. Bunları zaten GS derneğini yönetim kurulu üyesi iken yapabiliyordu basket dernekte çünkü. Sportif AŞ'de de tam bilmiyorum ama 10-11 civarı yönetici olabiliyor o yüzden yeni isimler geleceği için sadece Sportfi Aş'den istifa etmesi çok da bir şey ifade etmez.

Testinin içinde ne varsa
Dışına da o sızar

750. Vuslat Yılı

1000019466.webp

As hakan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt