Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf böyle oynarsa kalır, gerekirse Kerem Demirbay’dan vazgeçilir, yerli kontenjanını o harcar.

Batshuayi transferi sonrası 10 numara transferi beklemiyorum zaten.
Böyle bir imkan olursa kalabilir. Tabi iyi oynamaya devam ederse. Gecen sezon da böyleydi ads hazirlik macinda 2 gol atmisti sonra gene yoklari oynamisti

Bildiğim kadarıyla 12 yabancıya düştü ve bunun yanında mavi kart kaldırılmıştı.

Geçen seneden alınan oyuncular sözleşme bitiş süresine kadar sayılacaktı ama gönderirsek Yusuf'u yazdırabiliyor muyuz buna pek emin değilim kural kalktı diye biliyorum.
Evet yeni kuralda ben de göremedim o yüzden merak ediyorum. Kimsenin net bi bilgisi yok sanırım bu konuda.

Kontenjanda Kerem Demirbay ile Yusuf'un bir ilgisi yok. Demirbay yabancı kuralından hemen önce durumundan ötürü yerli sayıldı ve takımlara benzer durumda sadece 1 oyuncu için bu kontenjan açıldı.

Ardından açılan bu kontenjandan da vazgeçildi. Ancak Demirbay kazanılmış hakkı olduğu için kontratının sonuna kadar yerli sayılacak.

Kısacası şu an Demirbay'dan çıksak bile Yusuf'u yerli saydıramayız. Demirbay da başka takıma yerli kontenjanından gidemez. Mevcut kural değişmezse kontratı bittiğinde yabancı sayılacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt