Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.483
- 2.663
Yokrabiot geldi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yokrabiot geldi mi?
olm bu adamın seviyesi belki ptt 2. lig o da belkiİzle kanka videoyu sttım
Para her şeyi satın alırbu eski açıktaki hasan hüseyin 23 yaşındaymış.
epik teknik yorumlarını duydukça çok garibime gidiyor .
ilk izlemeye başladığım zamanki keyfi yok bu kanalın. falza youtuber oldular bu ara.
Böyle bir imkan olursa kalabilir. Tabi iyi oynamaya devam ederse. Gecen sezon da böyleydi ads hazirlik macinda 2 gol atmisti sonra gene yoklari oynamistiYusuf böyle oynarsa kalır, gerekirse Kerem Demirbay’dan vazgeçilir, yerli kontenjanını o harcar.
Batshuayi transferi sonrası 10 numara transferi beklemiyorum zaten.
Evet yeni kuralda ben de göremedim o yüzden merak ediyorum. Kimsenin net bi bilgisi yok sanırım bu konuda.Bildiğim kadarıyla 12 yabancıya düştü ve bunun yanında mavi kart kaldırılmıştı.
Geçen seneden alınan oyuncular sözleşme bitiş süresine kadar sayılacaktı ama gönderirsek Yusuf'u yazdırabiliyor muyuz buna pek emin değilim kural kalktı diye biliyorum.
4 yıl önce yav yeni videosu yok ama şimdi baya iyiolm bu adamın seviyesi belki ptt 2. lig o da belki![]()
2 yabancı stoper şart oğlu şart çok uzun bir maratonda olacağız geçen sene biri sakatlandı 2'si oynadı diğeri sakatlandı 2'si oynadı eğer biri olmasa şampiyon olamazdık.Beyler nelsonu gondersek nasıl olur
yer acılır
bedava mezar bulsan içine gireceksinMetehanı sağ bek rotasyonuna yazabilsek müthiş olur. 1-2 maç daha denemek lazım
Beyler nelsonu gondersek nasıl olur
yer acılır

10 dakika oynayıp gol attı yametehan sağ bekte oynayamaz çok ağır kalır oraya
Pozisyonlarda uyuyorhic hata yapmadı bu arada
25m veren kulüb getirsin, paketlerizBeyler nelsonu gondersek nasıl olur
yer acılır
dua edelim dubois sahayı gübreledi10 dakika oynayıp gol attı ya
Şimdi sagbek almaya bile gerek yok![]()