Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dön baba geri evlatların perişan halde

36e7a73c9f2a4fb8ba8f27f7cffebce6.jpg
kesinlikle hayır - bu yönetimi herhangi bir sıkıntıdan kurtarmaya gelmesin.

2026'da niyeti varsa gelsin aday olsun hepimiz coşalım.

Eyüp efe tete bunları arda hocama kiraya verelim oynasınlar
Dubuois Sergio bu arkadaşlar gönderilmeli
Yusuf demir kadroda kalmayı hakediyor bence ama oturup adam akıllı konuşulmalı biz sana inanıyoruz yabancı kontenjanımızı senin için harcayacağız transfer dönemi bitince disiplinsizlik kendini salma gibi durumlar yapacaksan hiç boşuna kontenjan harcamayalım açık açık diye

Transfer hakkında acele ediyorsunuz ve Haluk gibi adamlara çok itimat ediyorsunuz evet transferler geç kaldı ama bziim takımda ben erken transfer yapıldığını görmedim hiç bi zaman erden Timur dönemindede böyleydi o yüzden adamlarım bıyığına falan laf etmeyin yani bırakın bakalım bi görelim ne olacak ben gelem oyuncu ve verilen sözleşmelere bakıyorum yanlış mi iş yapılırsa tepkimizi koyarız

Yalnız bu Koç’un hukukçuları sürekli patlıyor.

Kruse hayatının hatasını yaptı dedi 7.5 m euro ödediler. Tete’de çok yüksek bonservis riski var dedi 2.5 çıktı.
peki bir şeyi merak ediyorum.

2.3 M euro ceza söylenen kararda CAS'tan GS ödeyecek duruyor.

Bizde bunu sözleşmemize göre Tete'den keseceğiz.

daha geçenlerede tüm alacakları temizlemiştik - UEFA ya temiz kağıdı falan filan halledilmişti. Biz Tete'yi satarsak - hangi alacağından keseceğiz bu 2.3 ü ? ondan kesmek için en azından 1 sezon gibi kalması lazım ki maaşından düşülsün? satarsak kesemeyiz ki ?

o kısmı anlamış değilim tam açıkçası. transfer olursa 2.3 bize girdiğiyle kalacak gibi duruyor o yüzden benim kafamda.

dipnot: adamı kayederiz diyenler olmuş - adam o imza parasıyla bu maaşa zaten 50 takla atmıştır 0 efor göstererek. ne üzülmesi :D

Transfer hakkında acele ediyorsunuz ve Haluk gibi adamlara çok itimat ediyorsunuz evet transferler geç kaldı ama bziim takımda ben erken transfer yapıldığını görmedim hiç bi zaman erden Timur dönemindede böyleydi o yüzden adamlarım bıyığına falan laf etmeyin yani bırakın bakalım bi görelim ne olacak ben gelem oyuncu ve verilen sözleşmelere bakıyorum yanlış mi iş yapılırsa tepkimizi koyarız
bu dediğinde haklısın ama spesifik olarak "sağ bek trasnferi" kapsamınad yönetim berbat iş yaptı.

devre arasında almadın - basmadın parayı eyw dendi fazla ödemeyelim diye.
çat diye bitirmen lazımdı bu işi trasnferin ilk haftasında (öncesinden de görüşme yaparak)

orta saha - en önemli transfer - orda ben eyw en zor işlerden biri sürebilir edeblir sabrım var.

ama sağ bekte yok.

daha geçenlerede tüm alacakları temizlemiştik - UEFA ya temiz kağıdı falan filan halledilmişti. Biz Tete'yi satarsak - hangi alacağından keseceğiz bu 2.3 ü ? ondan kesmek için en azından 1 sezon gibi kalması lazım ki maaşından düşülsün? satarsak kesemeyiz ki ?

o kısmı anlamış değilim tam açıkçası. transfer olursa 2.3 bize girdiğiyle kalacak gibi duruyor o yüzden benim kafamda.

dipnot: adamı kayederiz diyenler olmuş - adam o imza parasıyla bu maaşa zaten 50 takla atmıştır 0 efor göstererek. ne üzülmesi :D
Karar metninde GS ödeyecek diye yazdığına emin misin? Ceza taraflara kesilir yani oyuncu ve kulüp der. Sendeki sözleşme metnine göre oyuncudan tazmin edilir olduğu için oyuncu öder. Yoksa biz de ödemeyiz, dava uzar da uzar.

Karar metninde GS ödeyecek diye yazdığına emin misin? Ceza taraflara kesilir yani oyuncu ve kulüp der. Sendeki sözleşme metnine göre oyuncudan tazmin edilir olduğu için oyuncu öder. Yoksa biz de ödemeyiz, dava uzar da uzar.
metni kısmına bakmadım - dün arkplanda dinlediğim 1 -2 yayında öyle dediler diye aklımda öyle yer etti.

Teteye kimse o maaşı vermez %99 maaşının bir kısmını ödeyerek bir yerlere kiralarız

Dursun Özbek'in Galatasaray başkanı olarak 7. senesi. Ali Koç'un da fener başkanı olarak aynı. 6 senede Ali Koç'un Galatasaray'a verdiği zarar < Dursun Özbek'in verdiği zarar. Düşünün o Galatasaray'dan nefret eden yalı çocugunun bile Özbek kadar zarar vermediğini düşünüyorum kulübe.

İlk önce yaşattığı şampiyonluklarda gram katkısı yok klübe. Başarılı olayların hepsinde işin aktörlerini geri plana itip ekarte ediyor. Kendi öne çıkıyor. Ama yaşanan rezilliklerde bütün suçu profesyonellere atıyor.

Galatasaray başkanı olarak hiç bu kadar yalan söyleyen başkana şahit değilim yaşım 35. Her beyanı yalan neredeyse. Transfer ile ilgili, stadyum ile ilgili, Bankalar Birliği ile ilgili vs vs.

Galatasaray zerre umrunda değil. Umurunda olan şey kişisel PR'I ve liseden mezun olan kafatasçı üyelerin memnuniyeti. Bütün amatör branşlar rezil haldeydi ama lokomotif olan futbol iyi diye görmezden geliniyor. Ya Galatasaray voleyboluna atadığı adam Galatasaray tarihinin en kötü branş yöneticilerinden biri Mr Cibara. Neden atadı mesela? Referansları sağlam.

Neyse konuyu dağıtmadan bitireyim. Dursun Özbek çok içten pazarlıklı ve fesat bir başkan. Yine iyi giden düzeni bozacak ( Erden Timur sayesinde iyi gidiyordu) ve takım için gerekli olan hiçbir şeyi yapmayacak. Sıradaki hedefinin de Okan Buruk olduğunu düşünüyorum. Tez zamanda gitmesi dileği ile. Messi'yi de getirse sevineceğim lakin düşüncelerim sabit kalacak.

Son olarak Dursun Özbek yönetiminden daha iğrenç olan tek şey sırf haber alabilmek adına yada menfaat uğruna Dursun Özbek yalayan ve yaptığı hataları taraftara şirin göstermek adına vazifede bulunan gazeteci bozuntuları. Tam sıralı liste;

1) Nevzat
2) Haluk ve ekürisi
3)Rodop ve Çetinçalı
4)Serhan Türk.
5) Emre Kaplan

Müteselsilen sorumluyuz. Yani hem Tete hem biz sorumluyuz. Biz futbolcu ile ilgili ayrı bir iş sözleşmesi yapmışız belli ki bu edimi o yerine getirecek. O yerine getirmezse o zaman ibre bize döner hukuken. Ama dediğinde haklısın bu sene satış gerçekleşirse ya ödememiş olduğumuz imza ücretinden düşeriz( hepsini peşin mi verdik bilmiyorum) yada kazandığımız bonservisin bir kısmı buraya kesilir.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

O yerine getirmezse o zaman ibre bize döner hukuken. Ama dediğinde haklısın bu sene satış gerçekleşirse ya ödememiş olduğumuz imza ücretinden düşeriz( hepsini peşin mi verdik bilmiyorum) yada kazandığımız bonservisin bir kısmı buraya kesilir.
tatsız olduğum kısım bu mesela

diyelim X kulübüne trasnfer görüşmesi oluyor - adamlarda "biz bunu ödemeyiz" dedi.

bizde dedikki e maaşının 2.4'ünü biz verelim,ordan çözülür dedik...adalar tamam dedi.

Tete'ye de kardeş bu kısmı biz öderiz diye anlaştık ama senle şu hesabımız var - kontrattada yazıyor - sen ödeyeceksin dedik.

Tete'de diyelim ödemedi - gene bizimde dahil olduğumuz uzayan salak bir süreç olur gibi gereksiz yönetimsel probleme dönüşür gibi baktım. hatta transferide önler elimizde kalır falan hissi geldi bana.

hallederler bir şekilde derdimde...göreceğiz bakalım.

bu dediğinde haklısın ama spesifik olarak "sağ bek trasnferi" kapsamınad yönetim berbat iş yaptı.

devre arasında almadın - basmadın parayı eyw dendi fazla ödemeyelim diye.
çat diye bitirmen lazımdı bu işi trasnferin ilk haftasında (öncesinden de görüşme yaparak)

orta saha - en önemli transfer - orda ben eyw en zor işlerden biri sürebilir edeblir sabrım var.

ama sağ bekte yok.
Sağ bek işini bence duboise güvendiler biraz başakta iyi göründü diye hazırlık yapmadılar

Sağ bek işini bence duboise güvendiler biraz başakta iyi göründü diye hazırlık yapmadılar
tmm işte zaten eleştiri bu yüzden - dubois tempolu oyun için genç adam sayılmaz - başaktada ortalamaydı (o takımda olduğu kadar) - biz o kadar sıkıntı çektik ki bizim taraftarda "duboi kalaydı iyiydi" diye baktı.

yani ihtiyacın olduğu çok ama çok açık olan bir yerde boey gidişinden beri çalışman vardır (hatta geçen yazdan beri vardır Boey'e teklif gelir diye ) - orayı devam ettirmen lazımdı

ama seçim oldu - rekor oy alındı - ooooh dedni - florya yetkisine kilitli kalındı ...haliyle bu pozisyon için trasnferde geç kalındı (kampa yetişmesi açısından)

dert orda. Haliyle millet bunu yapamayan 8 i eylüle anca bitirir dye bakıyor hatta belki bitiremeyebilir diye bakıyor normal olarak.

tmm işte zaten eleştiri bu yüzden - dubois tempolu oyun için genç adam sayılmaz - başaktada ortalamaydı (o takımda olduğu kadar) - biz o kadar sıkıntı çektik ki bizim taraftarda "duboi kalaydı iyiydi" diye baktı.

yani ihtiyacın olduğu çok ama çok açık olan bir yerde boey gidişinden beri çalışman vardır (hatta geçen yazdan beri vardır Boey'e teklif gelir diye ) - orayı devam ettirmen lazımdı

ama seçim oldu - rekor oy alındı - ooooh dedni - florya yetkisine kilitli kalındı ...haliyle bu pozisyon için trasnferde geç kalındı (kampa yetişmesi açısından)

dert orda. Haliyle millet bunu yapamayan 8 i eylüle anca bitirir dye bakıyor hatta belki bitiremeyebilir diye bakıyor normal olarak.
Bence 2 numara için bissakka bekleniyordur bu kadar zamandır anladığım kadarıyla Okan hoca istiyor özellikle muhtemelen 15 çekmiştir manu doue de rennes 8-9 çekince manunun fiyatını biraz kıralım onu alalım diye düşünmüş olabilir ama dediğinde doğrusun sağ bek konusunda ağır batırdılar ayriyetten batsuda erden Timur işi buna eminim gitmeden son hamlesiydi

bu arada bşka konu altınd İsmail hatırlatmış sağolsun.

12 yabancıya düşmen ZORUNLU dğeil - kadrona 12 tane alabiliyorsun - 14 tane var diyelim ek oyuncu başı para ödüyorsun TFF ye .

en kötü 1 2 adam için bu devreye girebilir.

12 yabancıya düşmen ZORUNLU dğeil - kadrona 12 tane alabiliyorsun - 14 tane var diyelim ek oyuncu başı para ödüyorsun TFF ye .

yok öyle bişey 12 tanesine lisans çıkarabilirsin

Bu mevzu varsa gayet mantıklı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt