Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tatsız olduğum kısım bu mesela

diyelim X kulübüne trasnfer görüşmesi oluyor - adamlarda "biz bunu ödemeyiz" dedi.

bizde dedikki e maaşının 2.4'ünü biz verelim,ordan çözülür dedik...adalar tamam dedi.

Tete'ye de kardeş bu kısmı biz öderiz diye anlaştık ama senle şu hesabımız var - kontrattada yazıyor - sen ödeyeceksin dedik.

Tete'de diyelim ödemedi - gene bizimde dahil olduğumuz uzayan salak bir süreç olur gibi gereksiz yönetimsel probleme dönüşür gibi baktım. hatta transferide önler elimizde kalır falan hissi geldi bana.

hallederler bir şekilde derdimde...göreceğiz bakalım.
Iste bu da var, bi sekil oyuncuyla anlasacagin. Bunu anlatmaya calistim dün. Birde hala bi degeri var, elde kalirsa o deger tamamen sifira düser. Hepten salary kendini.

12 yabancı en çok bize yarıyor bakmayın
katılımakla beraber TFF de farklı bir kara çıkarsa bu sezon için ağır küfür edilir.

ya salacaksın sınır koymayacaksın ya da önceki kararına sadık kalacaksın.

sanki seneyede 11'e mi düşüyordu karar verdikleri düzende - onu hatırlamıyorum.

14+3 olayını geceden sabaha 12 diye değiştirirsen 5 tane sözleşmesi olan adamı yolla havadan çuvalla para öde demiş olursun ...

katılımakla beraber TFF de farklı bir kara çıkarsa bu sezon için ağır küfür edilir.

ya salacaksın sınır koymayacaksın ya da önceki kararına sadık kalacaksın.

sanki seneyede 11'e mi düşüyordu karar verdikleri düzende - onu hatırlamıyorum.
bunlar mal ya bi anda 12ye düşürmek saçmalık bi ton sözleşmeli oyuncu varken zaten

mertens ve kaan sağlıklı oldukları sürece bi şekilde formayı alırlar gibi geliyor hep
Sevgili Cafer,mertens'in forma almasında sorun yok zaten.60-70 ten sonra desteklemek adına bu sene için oyuncu istenmekte.Mertens sakat değilse her türlü 11'e yazarsın zaten.Daha iyisi gelmediği sürece.

Halil Dervişoğlunun futboldan nefret ediyor gibi bir havası var. Sanki silah zoruyla top oynatıyolar adama çok garip bir adam muhtemelen psikolojik sorunları var

Halil denen çocuk ne pas vermeyi bilir ne oyun görüşü var ne fiziği iyi. Sadece ayakları iyi. gitsin futsal oynasın. Nefret ettirdi kendinden.

Halil Dervişoğlunun futboldan nefret ediyor gibi bir havası var. Sanki silah zoruyla top oynatıyolar adama çok garip bir adam muhtemelen psikolojik sorunları var
Öyle demeyelimde ben oldum okeye dönüyorum senede 40 gol attım ben buyum havası daha çok görülüyor kendilerinde.Tanju Çolak bu kadar değildi yaaa.

Halilin futboldan para kazanmasını açıklayabilecek tek bir oluşum kurum aklıma gelmiyor belki reprekantlar olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt