Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sonuçta adamlar onun için o bedeli gözden çıkarmışlar... Onu anlatmaya çalışıyorum...
Tamamda yeni sozlesme teklifini reddetti eger imzalasaydi serbest kalma bedeli 100 milyon euro olacakmis.

Ayrica lig+pasaport farkini da unutmamak gerek.

Olise muazzam bir oyuncu yalnız, normal o bedele gitmesi.
Barış ta öyle muazzam. Onunda en az o kadar alması gerekir... Bu arada barış bizim oyuncumuz olduğu için söylemiyorum. Boey de de aynı şeyi söylüyordum. Dünya piyasasındaki karşılıklarının etteği bedeller bu rakamlar.

United ile masaya oturursak karlı çıkarız dünyanın en keriz takımı adamlar

Barış ta öyle muazzam. Onunda en az o kadar alması gerekir... Bu arada barış bizim oyuncumuz olduğu için söylemiyorum. Boey de de aynı şeyi söylüyordum. Dünya piyasasındaki karşılıklarının etteği bedeller bu rakamlar.
Söylüyordun da Boey yarım devreyi boş geçirdi Bayern’de, burada oynamakla oralarda oynamak bir değil. İki idmana patates oldu. Olise de EPLnin parlayan yıldızıydı.

Barış’ın kağıt üstünde net performans verdiği ve 11 oyuncusu olduğu süre son 6 ay, Olise ile aynı kategoride değiller şu an, olabilir, geçedebilir ama şu an değil.

Bence de bu sezon kimse gitmesin de seneye mertens ve muslera gidiyor zaten,icardi de gidebilir deniyor,barış i da sattık diyelim..Daha davinson ve nelsson u var..İlk 11 de oynayan bu kadar oyuncu seneye ayni dönemde giderse, 6 aydır bir sağ bek almaktan aciz adamlar yerlerini nasıl doldurur..

Yani bu senaryoda 1 iyi kaleci,mertens in yerine biri,icardi nin yerine biri,baris alper in yerine biti.. 3 ay içinde bu 4 transferi yapabilirler mi acaba..Bakın yerlerini o kalitede oyuncularla doldurabilirler mi bile değil, yerlerine adam alırlar mı..O noktadayız artık..

Yani bu sene satsan ayrı seneye satsan ayri sıkıntı..2 ucu bir değişik değnek.

utd alacaksa

tominay + bisseka = barış paketi yapalım.

üstüne normalde parada alınması lazım ama yönetim beceremez ayrıca keçiörende %20 pay yerine şeyimin başını alır.

Böyle olunca da Tominy ve Awb sezonun %20sinde Keçiörende oynaması gerekiyor heis

Tamamda yeni sozlesme teklifini reddetti eger imzalasaydi serbest kalma bedeli 100 milyon euro olacakmis.

Ayrica lig+pasaport farkini da unutmamak gerek.
Tamam lig pasaport farkı eyvallah birşey demiyorum. Minimum satış bedeli 70 olsa 70 de ederdi adam ona da birşey demiyorum. Olay olise değil zaten. O kalitede bir oyuncu işin 40 milyon verirlerse satalım mantığı yanlış barış için. Sadece CL de 1 sezon. 1 sezon full oynasın tüm maçlarda bakım görürsünüz anthony fiyatları geliyor mu barış a?

Barış değil bir başkası olsa ederini bulmuşken verin gitsin derim ama hergün birşey katıyor bu çocuk üzerine. Hırsı inadı belli bir yaşa kadar düşüşüne imkan vermez Allah göstermesin kötü bir sakatlık dışında...

Doue işi olmaz Romaya gider. Bize Ebosele gelir veya menajer önerisi bir adam. Yusuf yazıcı da 10 no alternatifi olarak gelir. Orta sahaya kim gelir hiç tahmin bile yürütemiyorum

Keçiören in yönetim aklını tebrik etmek lazım hem 2 küsür milyona satmışlar (alt lig için iyi para) hemde %20 pay iyi iş çıkarmışlar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Laf olsun diye her oyuncuya koyuluyor bu paylar. Barış’ın bu seviyelere çıkacağını iddia eden total 3-5 kişi falandır biri ben.

Barış gibisini Türkiye'ye getiremezsin alacağın adamın bonservisi maaşı toplasan bu alışverişten eksi de çıkacağımız açıktır.

vay be pato.. rastgele önüme düştü. zamanında alabilseydik keske tutsaydı iyi işler yapardı, çok severdim

Tamam lig pasaport farkı eyvallah birşey demiyorum. Minimum satış bedeli 70 olsa 70 de ederdi adam ona da birşey demiyorum. Olay olise değil zaten. O kalitede bir oyuncu işin 40 milyon verirlerse satalım mantığı yanlış barış için. Sadece CL de 1 sezon. 1 sezon full oynasın tüm maçlarda bakım görürsünüz anthony fiyatları geliyor mu barış a?

Barış değil bir başkası olsa ederini bulmuşken verin gitsin derim ama hergün birşey katıyor bu çocuk üzerine. Hırsı inadı belli bir yaşa kadar düşüşüne imkan vermez Allah göstermesin kötü bir sakatlık dışında...
Turkiye liginde bir oyuncuya 50+ rakamlar suan icin hayal, isterse BAY tek basina CL'de 2 maci alsin yine vermezler o rakami. Biz henuz o konuda Portekiz ve Hollanda gibi markalasmis ve reklami olan bir ulke olamadik. Satmayalim desen anlarim yani kendisi zorlamiyorsa illa da satmaya gerek yok tabi ama oyle senin umdugun gibi 70-80 gibi rakamlari hayatta vermeyecekler.

baris 30 a giderse bize kalacak para 11-12 milyon euro

üstelik yerli pasaport a sahip olmasi,3-4 mevkide oynamasi artilari

bu sene satilmamali,hele mevcut yönetim katiyen tete,oliviera,dübua harici topculara satis hususunda dokunmamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt