- 17 Ağustos 2009
- 44.146
- 33.248
- 3.448
Manu Ferdi'yi de alacaktı. Hem Barış hem Ferdi işine girişeceklerini sanmıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok pis sakata gelirler.bissaka'nın %20sini takdim edelim k.ören başkanına
En yüksek satışımız boey değil miBeyler, geçen yıl Barış'ı kim kadroya yazıyordu? 30-40 milyona satmak hainlik filan aşırı laflar, 3-5 maç kötü oynasa, köyüne dön, nerden çıktı bu diyeceğiniz adam için 30-40 milyon reddetme lüksü nerden geliyor tam olarak? Koca takım Barış'a kaldıysak zaten bitmişizdir he bu satışı ve parayı değerlendirecek adamların yeterliliği tartışılsın ama bu durum kulüp için fırsattır ve bu rakamlar görülürse elbette satılacaktır daha düne kadar en yüksek satışımız 15 milyonken 30-40 milyonları beğenmemek komik görünüyor.
Kalsın o zaman ne diyeyim... Ben Liverpool un vereceğine inanıyorum ama. Dijk şimdiden iletmiştir bu çocuğu alın rakip defansın anasını bellesin tek başına diğerleri de rahat rahat gol atar diye...Turkiye liginde bir oyuncuya 50+ rakamlar suan icin hayal, isterse BAY tek basina CL'de 2 maci alsin yine vermezler o rakami. Biz henuz o konuda Portekiz ve Hollanda gibi markalasmis ve reklami olan bir ulke olamadik. Satmayalim desen anlarim yani kendisi zorlamiyorsa illa da satmaya gerek yok tabi ama oyle senin umdugun gibi 70-80 gibi rakamlari hayatta vermeyecekler.
Öyle?En yüksek satışımız boey değil mi
Ee nasil 15 dedin üstad
Suan icin fazla hype edildi BAY yoksa normalde yarin bir kulup resmi teklifte bulunsa, 40 milyon euro istenebilir bu daha gercekci bir rakam olur pazarlik yapma acisindan, daha henuz CL'de ciddi bir performansi olmadigini da goz onunde bulunduruyorum.Kalsın o zaman ne diyeyim... Ben Liverpool un vereceğine inanıyorum ama. Dijk şimdiden iletmiştir bu çocuğu alın rakip defansın anasını bellesin tek başına diğerleri de rahat rahat gol atar diye...
Geçen sene başında barış 10-15 etmezdi de ondan... 1 sezonda oyununu bu kadar geliştirmesi kimsenin önceden görmediği birşeydi. Ama ortada kendini geliştirmiş bir barış var. Muadillerinin rakamlar ortada...Beyler, geçen yıl Barış'ı kim kadroya yazıyordu? 30-40 milyona satmak hainlik filan aşırı laflar, 3-5 maç kötü oynasa, köyüne dön, nerden çıktı bu diyeceğiniz adam için 30-40 milyon reddetme lüksü nerden geliyor tam olarak? Koca takım Barış'a kaldıysak zaten bitmişizdir he bu satışı ve parayı değerlendirecek adamların yeterliliği tartışılsın ama bu durum kulüp için fırsattır ve bu rakamlar görülürse elbette satılacaktır daha düne kadar en yüksek satışımız 15 milyonken 30-40 milyonları beğenmemek komik görünüyor.
Oliviera konusu çok farklı.öyle kapı gibi bir sözleşme yapmışsın ki,adam parmağını oynatmadan parasını alıyor.Bugüne kadar hep kiralık gezen " son yıllarını" futbolcu ile artık sonlarına gelmiş sen nasıl 4 sene antlaşma yaparsın bu 1,ikincisi nasıl hiçbir madde koyamazsın bu konuya dair.Sen kolunu kaptırmışsın ne yapabilirsin ki: Ancak menejerini çağır kulüp bul dersin hepsi bu.Oliviera'ya bu kadar parayı verecek bir Avrupa kulübü varmıdır?Bu konuda kesinlikle katılıyorum.teklif olmadığı için kolay değil.
Ama bizimkilerin gönderme niyetide yok.Bu şikeciler bu tarz adamları nasıl rahat rahat gönderiyor anlamıyorum.Bizde ne kadar çapsız varsa yönetici oluyor.Bende yaparım öyle yöneticiliği.
Hadi bunları gönderemedin taylan,halil,kazım vs bunların ne işi var arkadaş kampta..
Oyunculara teklif gelmemesi şampiyon olmuş olsakda geçmiş senelerde ne kadar rezil transfer dönemleri geçirdiğimizin göstergesidir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi