Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Aktürkoğlu'nu da tukaka etmeyelim lütfen.Sol kanat olarak hala 1.sıraya Kerem Aktürkoğlu yazarız,yazıyoruz ,yazmalıyız.Gider gitmez ayrı konu.Zaha için Kerem Aktürkoğlu'nu es geçmeyelim ..
Ben Kerem'i severim ağabey gitti gözüyle bakıyorum ondan yazmadım

ben iyi bir kumaş göremedim kendisinde. kiralanmış, satılmış çok önemli değil benim için.
Kumaşı görebilmemiz için panayır görebildikmi de kesin hüküm veriyorsun sevgili Veli.Eyüp'ü şöyle 3-5 maç 90 dakika göremedikki. Bu çocuklara önce panayır gerekiyor.

Degerini bulan her oyuncuyu satacaksin bir saniye tutmayacaksin

Baris 35 40 ediyorsa aninda gonder
Davinson 25 30 ediyorsa aninda gonder

Bizim gibi klupler bu isten para kazanip duzluge cikmali

Abdulkadir ornegi onumuzde duruyor
Futbol bu ne olacagi belli olmaz
Ama bu adamlari satiyorsan aldigin paranin yarisini yine bu tip adamlara yatirmalisin
Eldeki assetin gidiyorsa yerine yenisini koymalisin
Hadi barış türk pasaportu var ve büyük lig görmemiş 40 ve üstü ütopik olur da. Davinson için kapıyı 60'dan açmayan aptaldır. Bu adam premier ligin tozunu yutmuş herif.

Muslera
Sanchez
Nelsson
Köhn*
Torreira
Zaha
Ziyech
Mertens
İcardi
Bats
Sağ bek
8 no

İyi bi yerli sol bek olsaydı köhnden çıkılıp yusuf kadroda tutulabilirdi. Köhnün mesela alanyadaki yusuftan bi artısı olduğunu düşünmüyorum

Kumaşı görebilmemiz için panayır görebildikmi de kesin hüküm veriyorsun sevgili Veli.Eyüp'ü şöyle 3-5 maç 90 dakika göremedikki. Bu çocuklara önce panayır gerekiyor.
o zaman panayırın birine kiralayalım da kumaşını bir görelim.

Ben Kerem'i severim ağabey gitti gözüyle bakıyorum ondan yazmadım
Henüz biten göçen giden birşey yok.Okan Hocam bakarsın ikna eder kalır.yalnız aklımda kalan tek görüntü şampiyonluk gecesi Okan hocamla tokalaşırken geçiştirmesi idi Kerem'in .Sağlam soğukluk var o kesin.Ama şunu bilmeliyiz ki ; Kerem varken Zaha'ya ne gerek var .Yada Barış varken Tete'ye ne gerek var.Elinde 8 numara yok olan yerleri bozuyorsun.

Gidecekler tarafına niye bu kadar kafa yoruluyor hiç anlamıyorum sonuçta 1 Eylül'e kadar süremiz var hiç beklenmedik futbolculardan iyi performanslar gelebilir geçen sene neler hesaplanıyordu.

Sezon başında Mertens yedek olur Barış 11'e girmiyordu genel olarak %100'e yakın kadro böyleydi ama sonuç olarak bu iki futbolcu çıktı 102 puan aldırdı eğer olmasalardı fenerin 10 sene sonra şampiyonluk kutlamalarını halen izliyor olurduk.

Futbolda an diye bir şey yoktur ne olacaksa zaman gösterecek ama boşa hesap kitap yapılıyor çünkü hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymaz.

Gidecekler tarafına niye bu kadar kafa yoruluyor anlamıyorum 1 Eylül'e kadar süremiz var hiç beklenmedik futbolculardan iyi performanslar gelebilir geçen sene neler hesaplanıyordu.

Mertens yedek olur Barış 11'e girmiyordu bu iki futbolcu çıktı 102 puan aldırdı.

Futbolda an diye bir şey yoktur ne olacaksa zaman gösterecek ama boşa hesap kitap yapılıyor çünkü hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymaz.
çıkmadan giremezsin

Rıdvan, zeki, okay, salih, Yusuf yazıcı, merih, Oğuz Aydın ( nelsson ve keremin satışına bağlı olarak )

Belli ki yabancı sayısı 12 şeklinde olacak. Mutlaka bu yerlilerden en az birini kadroya katmamız lazım. Zamanında Kaan Ayhan’da istenmiyordu yaptığı katkıyı gördük

Gidecekler tarafına niye bu kadar kafa yoruluyor hiç anlamıyorum sonuçta 1 Eylül'e kadar süremiz var hiç beklenmedik futbolculardan iyi performanslar gelebilir geçen sene neler hesaplanıyordu.

Sezon başında Mertens yedek olur Barış 11'e girmiyordu genel olarak %100'e yakın kadro böyleydi ama sonuç olarak bu iki futbolcu çıktı 102 puan aldırdı eğer olmasalardı fenerin 10 sene sonra şampiyonluk kutlamalarını halen izliyor olurduk.

yabancı sınırı konusundan dolayı gidecekler tarafına mecbur kafa yormalıyız.

Aynen katılıyorum ve el arttırıyorum.Savaşçılar kalsın gerisi gitsin:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt