Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Kerem'i severim ağabey gitti gözüyle bakıyorum ondan yazmadım
Keremin gitmesi her taraf icin iyi olur. En kücük bir yanlista yine homurdanmalar baslayacaktir ve kendisini tamamen kaybedebiliriz. Bu yüzden gitmeli artik. O mutlu avrupa icin biz mutlu para kazandigimiz icin. Tahminimce 10-12m€ gider. Durmadan asagi cekilmeseydi 20m€ da olabilirdi.

Bu yönetim hayatta Barış ve Davinsonun boşluğunu dolduramaz. Boeyi sattık 6-7 aydır acı çekiyoruz işte Barışla Davinsonu satacaklarsa Torreira'yı İcardi'yi falan da satsınlar kadroyu sıfırlayalım.

yabancı sınırı konusundan dolayı gidecekler tarafına mecbur kafa yormalıyız.
Ağustos ortasına kadar öyle bir mecrubiyetimiz yok son gün dahi oyuncu satabiliriz sonuçta transfer dönemi devam ediyor.

Daha 1. kamp dönemindeyiz performansları görüp 2. kamp döneminde de görecek kadar süremiz var.

Almaktan yana bir engel teşkil eden durum yok almayı beceremeyen bir yönetim var o yüzden biri alınmadan kimse gönderilmemeli.

Transfer kim/kimler gelirse gelsin , isim cisimde değil . Sahiplenenen ,aidiyet duygusu olan ve gerçekten hırslı oyuncu gelsin rica ediyorum. Oliviera Tete modelinden çıkmışızdır inşallah.

Gidecekler tarafına niye bu kadar kafa yoruluyor hiç anlamıyorum sonuçta 1 Eylül'e kadar süremiz var hiç beklenmedik futbolculardan iyi performanslar gelebilir geçen sene neler hesaplanıyordu.

Sezon başında Mertens yedek olur Barış 11'e girmiyordu genel olarak %100'e yakın kadro böyleydi ama sonuç olarak bu iki futbolcu çıktı 102 puan aldırdı eğer olmasalardı fenerin 10 sene sonra şampiyonluk kutlamalarını halen izliyor olurduk.

Futbolda an diye bir şey yoktur ne olacaksa zaman gösterecek ama boşa hesap kitap yapılıyor çünkü hiçbir zaman evdeki hesap çarşıya uymaz.
Gelecek oyuncular için de eylüle kadar vaktimiz var diyebilirsen alnından öperim seni :)

Transfer bekleyeceğimize Barış kaça gider muhabbeti yapıyoruz, üzülüyorum.

Ağustos ortasına kadar öyle bir mecrubiyetimiz yok son gün dahi oyuncu satabiliriz sonuçta transfer dönemi devam ediyor.

Daha 1. kamp dönemindeyiz performansları görüp 2. kamp döneminde de görecek kadar süremiz var.

Almaktan yana bir engel teşkil eden durum yok almayı beceremeyen bir yönetim var o yüzden biri alınmadan kimse gönderilmemeli.
son gun mecburiyetten satacagın oyuncuda pazarlık yapamazsın

Gelecek oyuncular için de eylüle kadar vaktimiz var diyebilirsen alnından öperim seni :)
Aciliyet olan mevkiler var en azından onları daha erken bitirmemiz gerekiyor en geç Ağustos başına resmi maçlara yetiştirmek lazım.

Ama 10 numara fırsat transferini isterlerse 13 Eylül 2024 tarihinde yapsınlar ya da yerli sağ bek Zeki'yi istiyorlars 13 Eylül'de alsınlar umrumda değil.

böyle mantık mı olur :)

dubois'i, tete'yi, cicaldau'yu, oliviera'yı rahat rahat 1 eylüle kadar tutalım mı yani? son gün bedavaya elden çıkarmak zorunda kalırsın.

elbette satmak da almak kadar önemlidir. sonuçta kadro planlaması yapıyorsun.

Baris min. 30
1720781916187.webp

Transfer bekleyeceğimize Barış kaça gider muhabbeti yapıyoruz, üzülüyorum.
Muhabbeti yaptırttırılıyorsun da ondan.Her Allahın günü dış iç basın sağolsun Barışın gitme kalibresinin ne olduğunu pompalıyor.Doğal olarak insanlarda etkileşim gösteriyor.bilinçli yada bilinçsiz bilemem ama bu pompalanıyor.

ne 60ı çıldırdınız mı yaw :asd:

25 verene sırtımda taşırım davinsonu
Bugün bir italyan kulübünün oyuncusu olup vasat dönem geçirse 50 milyona taliplisi çıkardı.
Müthiş bir herif. İsteyen varsa 60 diyeceksin.
Elin ukraynası 10 sene önce 50 milyona peynir ekmek gibi oyuncu satıp duruyordu.

Bu 60 psikolojik bir bedel. Sırf domino etkisi olup diğer oyuncuların da bedelini yukarı çekmek için. 60 deresin 40a satarsın.
Milletin çöp çektiği lookman 1 Uefa finalini domine etti diye 35 milyon euro ile görüşmelere başlamışlar.
Avrupa olmaz Araplar olur bir şekilde doğru pazarlama ile 50leri görebilecek oyuncu.

böyle mantık mı olur :)

dubois'i, tete'yi, cicaldau'yu, oliviera'yı rahat rahat 1 eylüle kadar tutalım mı yani? son gün bedavaya elden çıkarmak zorunda kalırsın.

elbette satmak da almak kadar önemlidir. sonuçta kadro planlaması yapıyorsun.
Cicaldau'yu maaşının tamamını ödeyip feshet Oliveira'da keza öyle gönderilmesi gerekiyor bazı isimler şüphe götürmüyor ama kalan oyuncuları görmek lazım.

Dubois, Tete, Ziyech, Zaha, Yusuf, Metehan, Emin vs.

barış'ı 50ye satsak bile kulübün ekonomisinde bir halt değişmeyecek kabul edelim

yine sallarlar bir şeyler para oraya gitti buraya gitti yine maddi sıkıntılar olur

arslan barış 1 yıl daha gs formasını terletmelidir en az
Barış konusunda dirayetli olman beni duygulandiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt