Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yusuf'a verilecek süre o bölgede Demirbay'a verilsin daha iyi.
Yusuf aslında yetenekleri olan bir futbolcu Okan hocamızın yerlilere dokunuşunu düşünürsek fena olmayabilir ama kamp dönemine yetişmiyorsa gerek yok.

12 yabancıya düşen ortamda olabildiğince tüm iyi yerlilere sahip olmak lazım Zeki'yi de sağ bek rotasyonuna ekleme yapmak gerekiyor.

Yusuf Demir dün beni çok şaşırttı ya acaba bir şans versek mi ? Ya da en kötü gozumuzun önünde bir takıma kiralayalim bu sezon
Kiralık giderse daha ümit beklenemez şu an 3 yıl sözleşmesi var hem mental olarak iyice düşecek hem de sözleşmesi 2 sene kalacak.

Çok iyi performans sergilerse bu sefer sözleşme uzatmayıp 6 m euro verdiğimiz oyuncudan verim alamadan pişirip rakiplerden birine ikram ederiz.

Kiralık giderse daha ümit beklenemez şu an 3 yıl sözleşmesi var hem mental olarak iyice düşecek hem de sözleşmesi 2 sene kalacak.

Çok iyi performans sergilerse bu sefer sözleşme uzatmayıp 6 m euro verdiğimiz oyuncudan verim alamadan pişirip rakiplerden birine ikram ederiz.
ne alaka yaw 2 sene az mı?

%1 milyon kiralanmalı

Kabul etmez bu sene ya tamam ya devam ortası yok.

Takla bile atar r.tas bir halt yapamadi geçen sene ..Biz zaten 6 milyonu vermişiz maaşı da öyle ahım şahım değildir 1 yıl daha uzatsak giren çıkan olmaz zaten tutmazsa muhtemelen bedava bir yerlere göndeririz..
Ama ben daha erken olduğunu düşünüyorum yaşı hala 21

ne alaka yaw 2 sene az mı?

%1 milyon kiralanmalı
Varsayıyorum gitti diyelim.

Çok iyi performans sergiledi uçtu inanılmaz bir top oynadı döndüğü an 2 sene sözleşmesi kalacak ve sen bu çocuğu yaz dönemi iyi bir kamp dönemi geçirip üstüne yollarsan kazanma ihtimalin %0.000001 bile değil döndüğü an yine gitmek için diretecek.

Kötü ihtimal sözleşmesi bittiği an rakiplerden birine iyi bir oyuncu yetiştirmiş oluruz ya da iyi ihtimal Avrupa'ya gider.

magüyreyi o yüzden satamıyorlar işte :asd:

edeceği max 25

ben 20ye de satardım
Davinson satılacaksa Araplar yoklanmalı.
Davinsonun avrupada kalayım şeklinde bir hedefinin olacağını sanmıyorum ama herif istese üst düzey kulüplerde de her türlü oynayabilir.
Daha para harcamaya başlamadı Araplar kulüp azıcık beyni olan varsa o tarafa pr çalışması yapar.
Kalmalı mı evet ama kamil bir kulüp buluruz çıkarır masaya koyar parayı. Avrupaya falan 25 lere satılacaksa satılmamalı kalmalı çok net bir şekilde. 25 civarını diğer bölge için devre arasında bile bulabilirsin.
Avrupalıyı da zorlamak lazım. Galatasaray 40 istiyor haberleri dönsün belki adamlara ne kadar ucuz dedirtirsin. Futbol ciddi bir şekilde pr işine dönmüş durumda. Kim kimi daha çok mıncıklarsa şeklinde ilerliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt