Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.471
- 3.032
- 1.798
Bilmiyoz ingiliççearabistanda partynin alasini yapiyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyoz ingiliççearabistanda partynin alasini yapiyorlar.
fm oynamıyoruz dostumYusuf Yazıcı boştayken zaten almak lazım yerli rotasyonu güçlendirmeliydik güzel hamle olur.
Yusuf aslında yetenekleri olan bir futbolcu Okan hocamızın yerlilere dokunuşunu düşünürsek fena olmayabilir ama kamp dönemine yetişmiyorsa gerek yok.Yusuf'a verilecek süre o bölgede Demirbay'a verilsin daha iyi.
Kiralık giderse daha ümit beklenemez şu an 3 yıl sözleşmesi var hem mental olarak iyice düşecek hem de sözleşmesi 2 sene kalacak.Yusuf Demir dün beni çok şaşırttı ya acaba bir şans versek mi ? Ya da en kötü gozumuzun önünde bir takıma kiralayalim bu sezon
Kiralık giderse daha ümit beklenemez çünkü sözleşmesi 2 sene kalacak çok iyi performans sergilese bu sefer sözleşme uzatmayıp 6 m euro verdiğimiz oyuncudan verim alamadan pişirip rakiplerden birine ikram ederiz.
Kabul etmez bu sene ya tamam ya devam ortası yok.1 yıl daha Uzatıp gonderelim
ne alaka yaw 2 sene az mı?Kiralık giderse daha ümit beklenemez şu an 3 yıl sözleşmesi var hem mental olarak iyice düşecek hem de sözleşmesi 2 sene kalacak.
Çok iyi performans sergilerse bu sefer sözleşme uzatmayıp 6 m euro verdiğimiz oyuncudan verim alamadan pişirip rakiplerden birine ikram ederiz.
Kabul etmez bu sene ya tamam ya devam ortası yok.
Temas yokmuş. Korona virüsten dolayı herhalHa listede olduklarını biliyodu yani
İsim çıktığına göre de zaten bildiğini bizlere arz etmiş
Malofat herif
Tier kaçtı bu?
Varsayıyorum gitti diyelim.ne alaka yaw 2 sene az mı?
%1 milyon kiralanmalı
Davinson satılacaksa Araplar yoklanmalı.magüyreyi o yüzden satamıyorlar işte
edeceği max 25
ben 20ye de satardım