Transfer Nöbeti #5 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1720807056124.png

Muhabirler başkanı transfer yapamadı diye eleştirmeyin transfer sezonunun sonunu bekleyin diyorlar
Adam transferleri kampa yetiştireceğim dedi, Ağustos , Eylül’e bırakacağım lig başladıktan sonra getireceğim demedi.
Ağzından bir söz çıkar ve o sözü yerine getiremezsen Galatasaraybaşkanı olarak, taraftar da seni doğal olarak eleştirecek

ya buna inananın kafa yapısını merak ederim...

sırf taraftar sussun diye 2 M isteği bile verir yönetim şu an - öyle bir durum , 4 senenin en büyük yangını çıkacak haberleri yok...

İMKANSIZ bu detaydan dolayı trasner yatması.

eğer yangın yapmakta geç kalırsak bu sezon felaket geçecek gibi duruyor

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yangın yapsak neye yarar. Dursun yangına mı takar.

Paramız yok paramız. Transfer bu yüzden yapamıyoruz. Doğru mu bilmiyorum Köhn için zamanı gelenleri ödemedik diye Hannover uefaya gidecekmiş. Ben sanmıyorum ama doğru ise de şaşırmam artık. Bu arada 2 yılda gelen paralar nereye gitti derseniz onu bende kaç mesajdır soruyorum.

X teki taga katılıyorum. Dursunistifa

Amerikan kıtasındaki topçular heyecan verici ama en son ne zaman transfer yaptık ki ordan. Maicon var en son 8 senedir tık yok

Wendel aradimiz os mi sizce, cok ofansif 8 no, defansi iyi olan adam yigen os degil, bir de ciliz duruyo baya bizim ligde yerler bu herifi torreira cigeri ele alir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt