Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sercan Hamzaoğlu:

FB fırsat ve iyi santraforları sanki ağustos ayında, son dönemde daha iyi yapacak gibi. Yıldız oyuncular son ana kadar Avrupada transfer kapanana kadar istediği teklifi almak için bekliyorlar. Sane'ye verirsen 50 milyon'a yakın maliyet bi anda getirebiliyorsun.

Yolunu yapmışlar simdiden

Sercan Hamzaoğlu:

FB fırsat ve iyi santraforları sanki ağustos ayında, son dönemde daha iyi yapacak gibi. Yıldız oyuncular son ana kadar Avrupada transfer kapanana kadar istediği teklifi almak için bekliyorlar. Sane'ye verirsen 50 milyon'a yakın maliyet bi anda getirebiliyorsun.

var da veriyoruz yamuk

tum bunlar goreceli elbette. hakan'in inter dolayli tum maclarini izlemis, bir iki macini da stadta canli izlemis duz bir izleyici olarak gozlemlerime dair dun ve haftaboyu cesitli basliklar da hakanli senaryolara kendimce kismen degindim, saha icine dair geliskenler baglaminda .
yinelemek gerekirse < - >

3lu oynamayacaksak (inzaghi 352si) ,
kanaatim odur ki ; pioli donemi baz alinmali hakan ve hakan'a dair kendisini en dogru ,efektif kullanimi adina .

kanimca ,

izdusum ;
bennacer / lucas tor - & kessi / lemina onlerin de trequartista roluyle hakan/hakan . onun onunde zlatan / icardi(osimhen) . teknik taktik detayini diger baslikta ,oldu da hakan gelirse detaylandirabiliriz. dedigim donem bazli hakan intere gidene dek ^bu yonlerden sinifi gecmis bir pioli milani vardi . <bold irdelenmesi gereken surec.

<- bu denklem tek forvet olacaksak gecerlidir tarafim adina . ki , ben halen osimhen'in *resmen geldigi senaryo da
^saglam_icardi ve osimhen'in birinden birinin yedek beklemeyecegini dusunuyorum.....
<-bu durum ilginctir pek konusulmuyor ve veya ben denk gelmedim .

bu da ayri baslik konusudur.

tum bunlar goreceli elbette .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Keramettin TANRIVERDİ

saygi ve selamlar .

Sercan Hamzaoğlu:

50 az olmuş 80 demeliydi.

roy makaayda bayernde oynamış ne forvet rotasyonu varmış adamlarda
Roy Makaay, Diego Tristan ve Juan Carlos Valeron dan ayrıldı ve bir daha o seviyelere gelemedi. Deportivo ispanya ligini aldığı dönemler. Hatta Ali Sami Yen de 1-0 Suat ın golüyle yendiğimiz maçı hatırladım. Adamların ayağından topu almak imkansızdı. Ecel terleri dökmüştük.

Sercan Hamzaoğlu:

Fenerbahçe, Uğurcan Çakır için yaklaşık 10 milyon Euro ve 1-2 oyuncu takası içeren bir teklif hazırlığında. Resmi görüşmeler bu hafta içerisinde resmen başlayacak. Oyuncuya dün itibariyle Shakhtar Donetsk kulübü de teklif yaptı.

Sercan Hamzaoğlu:
Şuan Fenerbahçe'nin Guessand'ı transfer etmek istediği yönünde bilgi almadım. Belki durumunu, fiyatını sormuşlardır. Şuan itibariyle transfer teklifinde bulunulmamış

Guessand bunları reddeti galiba

Hakan'ın 10 numara oynama işi 2 sene önce bitti, bu saatten sonra o posizyonu verimli oynamaz. Hakan maçına göre 8 oynar da geldiği taktirde 6 oynayacaktır daha çok, oynatılmalıda.

Sercan Hamzaoğlu:

Walker'i hoca istiyor. Hatta yönetime raporu sunarken demişler ki nasıl görüyorsun yaş 35 falan: Mourinho 'Hala kanatın en hızlı oyuncularından biri. Ben böyle oyuncunun takıma abilik yapacağını ve hala performansının üst düzey olduğunu düşünüyorum' demiş.

Demirbay takım içinde baya seviliyordu ama performansı da bir hayli düşmüştü. Bize karşı pek bir yanlışı olmadı. Teşekkürler Dayi. Seni her zaman iyi hatırlayacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt