Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.522
- 7.711
- 1.898
Chelsea li Petrescu yu da istemiştikSaim Altunterim haber yapardı - Rumen asıllı Yugoslav futbolcu Belodedici.
Yanılmıyorsam Kızılyıldız'da oynuyordu. Çok eskiler hatırlar mutlaka.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chelsea li Petrescu yu da istemiştikSaim Altunterim haber yapardı - Rumen asıllı Yugoslav futbolcu Belodedici.
Yanılmıyorsam Kızılyıldız'da oynuyordu. Çok eskiler hatırlar mutlaka.
Sercan diyoki önce bi 1 -2 yıldız açıklamak istiyorlar diyo ama bilgi yok.dedikleri skriniar walker işte belki sterling olursaFener kimseyi alamayınca ağustosu bekleyin mesajı vermisler.![]()
Helal olsun , yatıp paramın hepsini tıkır tıkır alıyım dememiş1 sene daha sözleşmesi vardı, Eyüp bonservis bedeli vermez zaten belki 1 senelik alacağını 250 bin karşılığında halletmiş olduk
allah akil fikir versinizledim tabii ki
arjantin ligi izliom her fırsatta
250 bin €’ya fenerden 3 puan çalması lazım ama kesin bize yazar bu.1 sene daha sözleşmesi vardı, Eyüp bonservis bedeli vermez zaten belki 1 senelik alacağını 250 bin karşılığında halletmiş olduk
Ayaklar, fizik falan iyi de daha toy. Buradan sonra aşacağı eşik önemli bence. Arda daha yetenekli ama bence. İnce işleri daha iyi yapıyormastantunoyu izleyen oldu mu? arda'dan iyi mi?
Setefsizlere kimse gelmek istemiyor sergeyim. Ellerindekiler de kaçacak delik arıyorlar.Sercan diyoki önce bi 1 -2 yıldız açıklamak istiyorlar diyo ama bilgi yok.dedikleri skriniar walker işte belki sterling olursa
cuntacı mıymışIrkçı şerefsizin tekiymis. Sikinti var.
allah akil fikir versin
saatleri tersniye ki
arjantin liginin takımları süper lig takımlarını osurtur
Mastantuono’yu da Estevao’yu da izliyorum Yamal a biraz bile yaklaşacak wonderkid yok gibi sanki şimdilik. Kendry Paez biraz daha bireysel kendini gösterecek şekilde oynayabilir gibi, var mı hiç Yamal ve Doue ye biraz da olsa yaklaşabilir dediğiniz genç futbolcularmastantunoyu izleyen oldu mu? arda'dan iyi mi?
Katılmıyorum renktaş buna. Boca river dışında yok. Artı olarak bunların oynadığı futbol falan değil. Cinayete teşebbüs gibi bir şey yapıyorlar. Boca river da bizden iyi değil bence. Ben özetlerden izledim arjantin ligini. Dün boca bugün river en iyileri bunlarsa bence bizim ligden iyi değil. Çok sert oynuyorlar.niye ki
arjantin liginin takımları süper lig takımlarını osurtur
semih kilicsoyMastantuono’yu da Estevao’yu da izliyorum Yamal a biraz bile yaklaşacak wonderkid yok gibi sanki şimdilik. Kendry Paez biraz daha bireysel kendini gösterecek şekilde oynayabilir gibi, var mı hiç Yamal ve Doue ye biraz da olsa yaklaşabilir dediğiniz genç futbolcular
Katılmıyorum renktaş buna. Boca river dışında yok. Artı olarak bunların oynadığı futbol falan değil. Cinayete teşebbüs gibi bir şey yapıyorlar. Boca river da bizden iyi değil bence. Ben özetlerden izledim arjantin ligini. Dün boca bugün river en iyileri bunlarsa bence bizim ligden iyi değil. Çok sert oynuyorlar.