Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 21.193
- 15.860
- 2.108
litmanen barça yaptı ama ajaxtaki başarısını asla yakalayamadı.En büyük finli golcüdür ama halaBayern de oynamadı bildiğim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
litmanen barça yaptı ama ajaxtaki başarısını asla yakalayamadı.En büyük finli golcüdür ama halaBayern de oynamadı bildiğim.
birde o efsa valencia 2 sene üst üste şl de final oynayıp kaybetmişti.Orta sahalarında meddiata mı ne vardı muhteşem oynuyordu o yıllarda rekor ücrete lazioya gitti ama tutunamadı silinip gittiozellikle 92 ~ valencia donemi ,
teknik ekip de hiddink vardi .
diger yandan o donem valencia ^kadrosu ozelinde
20li yaslarinin baslarinda solak klas ayak leonardo .
saygi ve selamlar .
Ajaxta inanılmazdı Litmanen gördüğümüz en iyi Finli oyuncudur.litmanen barça yaptı ama ajaxtaki başarısını asla yakalayamadı.En büyük finli golcüdür ama hala
velancia ,depor . bu ikisinin kadrolari o donemler tepe 2li disinda ayri merak ederdim . mendieta disinda bayagi ikonik oyuncular bulundu o donemler ve sonrasi.birde o efsa valencia 2 sene üst üste şl de final oynayıp kaybetmişti.Orta sahalarında meddiata mı ne vardı muhteşem oynuyordu o yıllarda rekor ücrete lazioya gitti ama tutunamadı silinip gitti
Vay Sinan reis.nöbetçiler nöbetçiler, var mı bir gelişme?
Vay kankam, Hakan'ın takıma katılmasını ben çok istiyorum da, Sara gönderilmeden yapılması lazım. Öbür türlü kuruduğun ilk 11'in bir anlamı kalmıyor.Vay Sinan reis.
Berkan'la Demirbay gittiğine göre 2 gurbetçi yolda.
Aimar hayranlığım valencialı yapmıştı beni ,yıllar sonrada 9 sene yaşayacağım şehir olacağını kim bilirdivelancia ,depor . bu ikisinin kadrolari o donemler tepe 2li disinda ayri merak ederdim . mendieta disinda bayagi ikonik oyuncular bulundu o donemler ve sonrasi.
gerci mendieta altyapi cikisli idi ,rookie sezon/lari diyebiliriz o donemi -yasi 19 ,20 olmasi lazim. akabindeki sezon 93 sezonu ise ^lenardo takimdan ayrilmisti.
diger yandan burada saglam hocalar da bulundu. hiddink disinda, brezilyayi sampi yapan parreira da ulkesini sampi akabinde burada goreve baslamisti,kisa sure sonrasi fb yapti .
diger valencia'lilar ; aragones , ranieri ,cuper ,benitez ,emery
ve hatta bizim prandelli bile calistirmisti...
aklima bi cirpi da gelenler bunlar .
ustteki yazdigim mesajda 3 ismin ortak ozelligi valencia sonrasi fb de calismis olmalari. biz oraya ugramis prandelli de sonlandirmisiz . devam etseydik, prime benitez 'i valencia sonrasi kulubumuzde gormek isterdim .
donemin depor muhabbeti ise bir baska mesaja.
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .
nacizane - olur da gelirse , ''inter de aldigi'' maas dan indirim yaparsa takdir ederim .Çalhanoglu 4.5 milyon alır gibi
450 bin Euro'ya oynuyor, bence kalmalı.Berkan'dan da kurtulursak mükemmel olacak cidden.
keyifli bir anektod olmus sevgili ismailAimar hayranlığım valencialı yapmıştı beni ,yıllar sonrada 9 sene yaşayacağım şehir olacağını kim bilirdi
![]()
4 milyon farkla 2 boy büyütmek mi?
Alıntını görmedim samet kusura bakma. Örneğin video linkinin sonuna &t=2m36s yazdığında 2.dakika 36.saniyeden başlatıyorKanka videoya basınca en baştan değil de belli bi saniyeden itibaren izleyebiliyoruz ya onu nasıl yapıyoz
bu çok heyecan verici ya. umarım (nasıl olacaksa, bir şekilde) osimhen kalır ve barış'ı da yine bir şekilde kadroda tutabiliriz.
Kanka videoya basınca en baştan değil de belli bi saniyeden itibaren izleyebiliyoruz ya onu nasıl yapıyoz