Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozellikle 92 ~ valencia donemi ,

teknik ekip de hiddink vardi .

diger yandan o donem valencia ^kadrosu ozelinde
20li yaslarinin baslarinda solak klas ayak leonardo .

saygi ve selamlar .
birde o efsa valencia 2 sene üst üste şl de final oynayıp kaybetmişti.Orta sahalarında meddiata mı ne vardı muhteşem oynuyordu o yıllarda rekor ücrete lazioya gitti ama tutunamadı silinip gitti

nöbetçiler nöbetçiler, var mı bir gelişme?

birde o efsa valencia 2 sene üst üste şl de final oynayıp kaybetmişti.Orta sahalarında meddiata mı ne vardı muhteşem oynuyordu o yıllarda rekor ücrete lazioya gitti ama tutunamadı silinip gitti
velancia ,depor . bu ikisinin kadrolari o donemler tepe 2li disinda ayri merak ederdim . mendieta disinda bayagi ikonik oyuncular bulundu o donemler ve sonrasi.
gerci mendieta altyapi cikisli idi ,rookie sezon/lari diyebiliriz o donemi -yasi 19 ,20 olmasi lazim. akabindeki sezon 93 sezonu ise ^lenardo takimdan ayrilmisti.

diger yandan burada saglam hocalar da bulundu. hiddink disinda, brezilyayi sampi yapan parreira da ulkesini sampi akabinde burada goreve baslamisti,kisa sure sonrasi fb yapti .

diger valencia'lilar ; aragones , ranieri ,cuper ,benitez ,emery
ve hatta bizim prandelli bile calistirmisti...
aklima bi cirpi da gelenler bunlar .
ustteki yazdigim mesajda 3 ismin ortak ozelligi valencia sonrasi fb de calismis olmalari. biz oraya ugramis prandelli de sonlandirmisiz . devam etseydik, prime benitez 'i valencia sonrasi kulubumuzde gormek isterdim .

donemin depor muhabbeti ise bir baska mesaja :hat: .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

velancia ,depor . bu ikisinin kadrolari o donemler tepe 2li disinda ayri merak ederdim . mendieta disinda bayagi ikonik oyuncular bulundu o donemler ve sonrasi.
gerci mendieta altyapi cikisli idi ,rookie sezon/lari diyebiliriz o donemi -yasi 19 ,20 olmasi lazim. akabindeki sezon 93 sezonu ise ^lenardo takimdan ayrilmisti.

diger yandan burada saglam hocalar da bulundu. hiddink disinda, brezilyayi sampi yapan parreira da ulkesini sampi akabinde burada goreve baslamisti,kisa sure sonrasi fb yapti .

diger valencia'lilar ; aragones , ranieri ,cuper ,benitez ,emery
ve hatta bizim prandelli bile calistirmisti...
aklima bi cirpi da gelenler bunlar .
ustteki yazdigim mesajda 3 ismin ortak ozelligi valencia sonrasi fb de calismis olmalari. biz oraya ugramis prandelli de sonlandirmisiz . devam etseydik, prime benitez 'i valencia sonrasi kulubumuzde gormek isterdim .

donemin depor muhabbeti ise bir baska mesaja :hat: .

saygi ve selamlar .
Aimar hayranlığım valencialı yapmıştı beni ,yıllar sonrada 9 sene yaşayacağım şehir olacağını kim bilirdi
🧐

Çalhanoglu 4.5 milyon alır gibi
nacizane - olur da gelirse , ''inter de aldigi'' maas dan indirim yaparsa takdir ederim .

cunku , kendisi ilk adres de milan dan intere ^gecisi
*maas arttirimi yapilmamasi dolayisiyla olmustu .

maas'ini bize makul olan duruma getirerek gelirse ,geldigi gun bu mesajimi alintilamak isterim .

her halukar da - bir dunya yildizi ve yerli elit seviye bir tecrube den bahsediyoruz. kadroya katilimi bariz xfaktor olur.. yerel lig bir yana , ozellikle avrupa kupalari baglaminda bi tik daha pozitif dusunebilirim-basari olarak .

tum bunlar goreceli elbette.

saygi ve selamlar.

Aimar hayranlığım valencialı yapmıştı beni ,yıllar sonrada 9 sene yaşayacağım şehir olacağını kim bilirdi
🧐
keyifli bir anektod olmus sevgili ismail :hat: .

o zaman mastella ikonu'nu da bilir ve dahasi mekanina gitmissindir diye dusunuyorum ;

manolo caceres - nami diger - manolo el del bombo.
( manolo of the bass drum ) . @Ata B. Oğuz

sahsen gitmedim , ancak mekanin yeri ; mastella yani .

nice kulup ve milli maclar da kendisinin sima'sini gordugum den , valencia muhabbeti arasina ilistireyim dedim . :hat:

saygi ve selamlar .

Uğurcan
Boey Davinson Pavloviç Eren
Lemina Torreira Hakan
Bernardo Osimhen Sane

Orta saha haricî Okan'ın hayali bu gibi. Orta sahaya da isim bulamadım

bu çok heyecan verici ya. umarım (nasıl olacaksa, bir şekilde) osimhen kalır ve barış'ı da yine bir şekilde kadroda tutabiliriz.

Yani tabi 30 yaş üstü az oyuncu olması yine şu an için güzel ama bence o kadar da heyecan verici değil çünkü Günay 33, Icardi 32, Lemina 31, Apo 30, Kaan 30, Frank 30, Sane 29, Davinson 29, Torreira 29, Sallai 28... Üstüne transferde adı çok ciddi şekilde geçen İlkay, Hakan, Ter Stegen ve bazı başka oyuncular 30+ ve bunların çoğu ana parça. Ana veya ciddi yan parçalardan genç (yani 30'una daha vakit çok olan) diyebileceğimiz; Barış, Yunus, Eren, Sara ve Jakobs var. Eklenecek genç ana parça sadece Osimhen, belki sağ bek ve beeeelki bir stoper olursa olur gibi görünüyor şu an için. Bunlardan Barış bu yaz değilse gelecek yaz gidecek gibi, Sara da sanki rotasyon oyuncusuna dönecek veya gidecek, Jakobs keza sakatlık problemleri yaşıyor ve zaten yedek... Az oynayan gençlerden da şu isim ileride önemli oyuncumuz olur umudu veren de şu ana kadar pek yok. Yani şu an için kayda değer oyuncular açısından yaş ortalamamız sınırdan ok ama eğer kısa zamanda genç ana parçalar ekleyemezsek 1-2 sene sonra bir anda yaşlı bir takım olacağız ve eforlu bir oyun oynamaya çalışıyoruz. Üstelik Avrupa'da iddialı takımların yaş ortalaması biraz biraz düşmeye başladı. Bu tablonun ekonomik tarafı da sıkıntılı olabilir ayrıca çünkü Arap piyangosu çıkmadığı sürece bu saydığım 28+'lardan para da kazanmayacağız gibi.

Son düzenleme:
Kanka videoya basınca en baştan değil de belli bi saniyeden itibaren izleyebiliyoruz ya onu nasıl yapıyoz

PC'deysen videoya sağ tıkla "geçerli zamana ait video URL'sini kopyala" diyerek yapabilirsin ama telefonlarda falan sanırım sadece söylendiği gibi linkin sonuna "&t=10m30s" gibi ekleyerek oluyor, veya sadece saniye de yazabilirsin "&t=630" gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt