Ozan Çağrı
Tecrübeli Üye
- 12 Ocak 2013
- 6.408
- 2.984
- 1.668
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek hece lazim
4 - 5 ten sonra 10 olmali
Sonra kirk
Sonra 100(yuz yap....yuz)
sırf besteye uyumlu olsun diye o kadar ekstra beklemeye gerek var mı dostlar8 sene besteye uymuyor, 10 sene diyelim.
25 senedir aynisini soyluyoruz zaten?sırf besteye uyumlu olsun diye o kadar ekstra beklemeye gerek var mı dostlar
o herifi ben bi türlü sevemedim ya.
moruğun kafasındaki kadroymuş
....................................uğurcan.............
.................walker......skriniar.....osterwolde............
oğuz...anguissa/bissouma.......fred..............kostic
............................................talisca.........................................
....................guessand................duran/david...............................
Feneri dert etmeyip TFF isinin uzerine dusmek lazim.rakibi küçümsememek lazım
her zaman ciddiyeti korumalı
bizim 2006 ve 2008 hatta 2015 şampiyonluklarımız çok underdog kadrolarla gelmişti
bunu kimse yapamaz diye düşünmemek lazım
Şöyle de bakmak lazim.Nolur şu Hakan saçmalığına girmeyelim, bedava yada cuzi bir bonservise okey ama 15-20m bonservis, 32 yaşında hemde türk futbolcuya verilmesi ayıptır söylemesi mallığın zirve noktası olur.
sırf besteye uyumlu olsun diye o kadar ekstra beklemeye gerek var mı dostlar
Sinanmadigi şey hakkında böyle büyük yorumlar korkutuyor. Kokusundan bayılır muhtemelen esteri 50m mesafede görseyazıklar olsun peuwww
adının hakkını ver hakkını
Evet yarısına Everton’a gidebilirmiş.Teklif varsa cikmz adadan bence. Milan ile denedi olmadi. Buradaki sacma futbol ortamiyla hic ugrasmaz ANORMAL maas almazsa
Everton deniyordu sanki
dostum bizde böyle, 1 haftaya ancak osiyi satarımyazıklar olsun peuwww
adının hakkını ver hakkını