- 18 Temmuz 2009
- 81.192
- 227.081
- 5.093
Sane’ye de false report demiyor muydu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha levent ağabeyin götü göremedik beahakanç gelince buçinin pembe g*tünü görmek isterim
Bernardo silvanin kaptan olmasiyla ben totoyu kurtardim..Daha levent ağabeyin götü göremedik bea
Osimhen haberi disinda ekmeginin etkilesimin pesinde.Buchi'nin bir halt bildiği yok
Buchi'nin OSI dışında güvenilir bir tarafı yok. Hakan ile hiç ilgisi yok demek başka bir şey Hakan'ı alamayacak demek başka bir şey. Genel olarak da aşırı gaza gelmiş saçmalayan bir hale geldi 2 haftadırBuchi tier 1 artik
Emre zeytinli ve musapin Nijerya versiyonu herifBuchi'nin OSI dışında güvenilir bir tarafı yok. Hakan ile hiç ilgisi yok demek başka bir şey Hakan'ı alamayacak demek başka bir şey. Genel olarak da aşırı gaza gelmiş saçmalayan bir hale geldi 2 haftadır
Hakan konusunda Metecan haber girdirdi 433'e. Buchi ile Osimhen ne ise Hakan ile de Metecan o. Galatasaray hiç ilgilenmiyor demek için ya kafasını kuma gömmüş olmalı ya da bunu kaynak diye gördüğü birisi sağlam trollüyor. O kadar egoist Tweet atıp duruyor ki engelledim geçen günEmre zeytinli ve musapin Nijerya versiyonu herif
+150 milyon harcamissin gibi.Uğur
Boey Davin Lucumi Eren
Lemina Bissouma
Guessand Brandt Sane
Osimhen
Küçük maçlarda
Bissouma Torreira