Transfer Nöbeti #5 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ter Stegen muhtemelen ağustos'a kadar Barçayla didişir o zamana kadar beklersek anca gelir. Bizimkiler bekler mi orası muamma. Ama olur da gelirse ve oynamak isterse kapı gibi kalecimiz olur.

Çalhanoglu yerine julian brandt veya enzo milot isterdim açıkçası.aslinda mevki açısından farklılar ama harcayagimiz paraya bağlı böyle bi transfer

Ter Stegen- 2 Milyon Euro /Fesih
Hakan Ç. - 17 Milyon Euro + 2.5 CL Bonus
Lucumi- 10.5 Milyon Euro + Nelsson
Boey - 3 Milyon Euro (Kiralık) /Kiralık Bek
İlkay- Fesih
Osimhen -75 Milyon Euro
Kabak-4.5 Milyon Euro

İlk 11

Ter Stegen
Boey
Sanchez
Lucumi
Eren
Torreira
Lemina
Hakan
Barış
Sane
Osimhen

Yedekler:

Günay
Kaan
Bardakçı
Jakobs
Berkan
İlkay
Sallai
Yunus
İcardi

Gidenler

Sara-30 Milyon Euro
Zaniolo-7.5 Milyon Euro
Nelsson-Takas
Jelert-5.5 Milyon Euro

Çalhanoglu yerine julian brandt veya enzo milot isterdim açıkçası.aslinda mevki açısından farklılar ama harcayagimiz paraya bağlı böyle bi transfer
Çalhanoğlu istememizi sebebi hem yerli oluşu hem de kendi mevkisinin dünyadaki sayılı isimlerinden biri oluşu.

İstenmemesinin sebebi maliyeti ve ne yazık ki yine pasaportu. Ne yazık ki ülkemizde Türk oyunculara hep işe yaramaz gözüyle bakıyorlar. Geçen sene rabiot için ne gerekiyorsa yapılsın falan diyen herkes bu sene Hakan a burun kıvırıyorlar.

Bonservis bedeli makul bir seviyeye çekilirse kesinlikle alınmalı Hakan…

Neymar ayakla plase basket editleri bastilar mi henuz?

Kale
Günay

Sağ bek
Sazdağı
Ali Turap

Sanchez
Sol stoper
Kaan
Apo
Metehan
Arda

Eren
Jakobs
Kazımcan

Torriera
Lemina
Sara
Berkan
Scout
Barış
Yunus
Sane
Sallai

-Osimhen-
İcardi
Scout (kanat/forvet)

En önemlisi Osimhen
Kale
Sağ bek (kiralık ya da scout)
Sol stoper
Scout orta saha
Scout kanat/forvet

Yol haritamız bu olmalı. Maliyetli ve gereksiz sularda yüzmeye gerek yok.

Buchi'yi Osimhen haberleri haricinde ciddiye alamıyorum. Türk spor medyasının yazdığı her haberi yalanlasan zaten %90-95 başarıyla doğru haber yaparsın. :D

Ornstein, Plettenberg, her ne kadar güdümlü haber yapsalar da Romano/Di Marzio, Lequipe, Bild vs. dışındaki kaynaklara temkinli yaklaşıyorum şahsen.

Bana da Çalhanoğlu biraz iteleme gibi geliyor yani babası arkadaşları aynı anda yazdı kulübün planı yokta zorla aldırma durumu var sanki.

Osi gelirse çok rahat bir transfer sezonu geçireceğiz. En azından ben öyle. Kampta sane ve Osi olacak. Kimsenin gitmemesi lazım ama bu seneki ana kadrodan. Ne sara ne barış ne yunus… otursunlar 2 ay boyunca taktik çalışsınlar kondisyon arttırsınlar… gülsünler eğlensinler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt