- 17 Ağustos 2009
- 42.302
- 30.858
- 3.448
Ter Stegen muhtemelen ağustos'a kadar Barçayla didişir o zamana kadar beklersek anca gelir. Bizimkiler bekler mi orası muamma. Ama olur da gelirse ve oynamak isterse kapı gibi kalecimiz olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafalarında hala Sane transferinin acısı var demek olur bu. Bunlar akıllanmaz.Fenerbahçe, Neymar ile ilgileniyor. (L’Equipe)
Enzo güzel de BrandtÇalhanoglu yerine julian brandt veya enzo milot isterdim açıkçası.aslinda mevki açısından farklılar ama harcayagimiz paraya bağlı böyle bi transfer
Sorma ya. Aşırı yükseliyordum.Daha levent ağabeyin götü göremedik bea
Baglasinlar 30 40 milyon ona . Partilediginde gik etmesinler.Fenerbahçe, Neymar ile ilgileniyor. (L’Equipe)
Çalhanoğlu istememizi sebebi hem yerli oluşu hem de kendi mevkisinin dünyadaki sayılı isimlerinden biri oluşu.Çalhanoglu yerine julian brandt veya enzo milot isterdim açıkçası.aslinda mevki açısından farklılar ama harcayagimiz paraya bağlı böyle bi transfer
Böyle bi haber yok galiba lequipe de ama dün gece neymar fluminenseye transfer olup dunya kulupler kupasnda oynayabilirdim ama son anda vazgeçtim,iyilesmek icin santosda kaldım dediFenerbahçe, Neymar ile ilgileniyor. (L’Equipe)
Bende enzocuyum saneden sonraEnzo güzel de Brandt![]()
Öyle zatenBana da Çalhanoğlu biraz iteleme gibi geliyor yani babası arkadaşları aynı anda yazdı kulübün planı yokta zorla aldırma durumu var sanki.